You are here:

Alternatieven voor de open dag van Curio scala

De open dag in februari 2021 gaat helaas niet door. Gelukkig zijn er volop andere manieren om kennis te maken met Curio scala. Maak een interactieve rondleiding door onze school en bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Ook kun je chatten en bellen met onze docenten. Kom je liever naar school? Groep 8-leerlingen kunnen een vip-rondleiding aanvragen of zichzelf aanmelden voor Kom proeven en beleven. Genoeg opties dus om te ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat.

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

De interactieve rondleiding is de ideale manier om vanuit huis onze school beter te leren kennen. Je ziet hoe het eraan toegaat op Curio scala. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. Ontdek onze snoepjespot: keuzevakken op het gebied van sport, theater, kunst, ondernemen en multimedia. Ook hoor je wat voor ondersteuning wij aanbieden. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio scala, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In slechts 6 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Voorlichtingspresentatie Curio scala

Vraag een vip-rondleiding aan (op school)

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen. Vanwege de coronamaatregelen kan er momenteel één ouder/verzorger meekomen. De vip-rondleiding is speciaal voor groep 8-leerlingen.

Kom proeven en beleven (op school)

Kom een middag kennismaken met Curio scala. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Los een mysterie op en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Natuurlijk helemaal coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen. Kom proeven en beleven is speciaal voor groep 8-leerlingen.

Kom proeven en beleven Curio scala

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Chatten en bellen met docenten (online)

Op woensdag 3 en donderdag 4 februari kun je live chatten en bellen met onze docenten. Van 18.30 tot 21.00 uur zitten ze in Microsoft Teams voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. In het aanmeldformulier kun je een tijd selecteren. 

De inschrijving is gesloten. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je mailen naar a.verschuren@curio.nl. 

Chatten en bellen met docenten

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug. 

Locatie Curio Scala 3

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?