You are here:

Alternatieven voor de open dag van Curio prinsentuin van cooth

De open dag in januari 2021 gaat helaas niet door. Gelukkig zijn er andere manieren om kennis te maken met Curio prinsentuin van cooth. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Kom je liever naar school? Groep 8-leerlingen kunnen zich aanmelden voor Kom proeven en beleven. Je kunt ook onze brochure downloaden en persoonlijk contact aanvragen. Genoeg opties dus om te ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat.

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

Tijdens de interactieve rondleiding laten we je onze school zien. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. Je krijgt uitleg over de verschillende profielen die je bij ons kunt volgen. En je hoort van een mentor en van een leerjaarcoördinator wat zij voor jou kunnen betekenen. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin van cooth, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 10 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Kom proeven en beleven (op school)

Kom samen met een ouder/verzorger een avondje kennismaken met Curio prinsentuin van cooth. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Volg mini-lessen en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Natuurlijk helemaal coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen. Kom proeven en beleven is speciaal voor groep 8-leerlingen.

Kom proeven en beleven Curio prinsentuin van cooth

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Meer informatie over laptophuur of -koop

Op onze school gebruiken we laptops. Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een geschikte laptop, maar je kunt ook kijken bij The Rent Company. Daar kun je een laptop huren voor een vast bedrag per maand, of kopen. Ze zetten er de goede software op en de laptop is meteen verzekerd. 

Chatten en bellen met docenten

Op zaterdag 30 januari kun je live chatten en bellen met onze docenten. Van 10.00 tot 14.00 uur zitten ze voor je klaar in Microsoft Teams om al je vragen te beantwoorden. In het aanmeldformulier kun je een tijd selecteren. Zowel leerlingen als ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom bij de live chat.

Mocht je na 30 januari nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op 076-5140156 of mailen naar prinsentuinvancooth@curio.nl.

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug. 

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?