You are here:

Alternatieven voor de open dag van Curio prinsentuin Oudenbosch

De open dag in januari 2021 gaat helaas niet door. Gelukkig zijn er andere manieren om kennis te maken met onze school. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Ook kun je live bellen met onze docenten. Kom je liever naar school? Groep 8-leerlingen kunnen een vip-rondleiding aanvragen of zichzelf aanmelden voor Kom proeven en beleven. Zit je in groep 7? Houd onze website dan goed in de gaten. Dit voorjaar organiseren we verschillende kennismakingsactiviteiten speciaal voor groep 7-leerlingen. Genoeg opties dus om te ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat.

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin Oudenbosch, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In minder dan 15 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Voorlichtingspresentatie Curio prinsentuin Oudenbosch

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

Tijdens de interactieve rondleiding laten we je onze school zien. Wandel binnen bij de praktijk- en theorielessen en ontdek hoe het er tijdens de pauze aan toegaat. Je komt meer te weten over het profiel groen dat wij op onze school aanbieden. En je hoort waarvoor je bij je mentor of het ondersteuningsteam terecht kunt. Wil jij alles zien of sla je sommige stukken liever over? Jij kiest. 

Kom proeven en beleven (op school)

Kom samen met een ouder/verzorger een avondje kennismaken met Curio prinsentuin Oudenbosch. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Volg mini-lessen en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Natuurlijk helemaal coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen. Kom proeven en beleven is speciaal voor groep 8-leerlingen.

Kom proeven en beleven op Curio prinsentuin Oudenbosch

Vraag een vip-rondleiding aan (op school)

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen. Vanwege de coronamaatregelen kan er momenteel één ouder/verzorger meekomen. De vip-rondleiding is speciaal voor groep 8-leerlingen.

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Downlad de brochure van Curio prinsentuin Oudenbosch

Bellen met docenten

Op zaterdag 30 januari kun je bellen met onze docenten. Van 10.00 tot 13.00 uur zitten ze klaar om al je vragen te beantwoorden. De aanmeldlink staat binnenkort op deze pagina. In het aanmeldformulier kun je een tijd selecteren waarop je gebeld wilt worden.

Mocht je na 30 januari nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen op 0165-313338 of mailen naar prinsentuinoudenbosch@curio.nl. 

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug. 

Meer informatie over laptophuur of -koop

Op onze school gebruiken we laptops. Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een geschikte laptop, maar je kunt ook kijken bij The Rent Company. Daar kun je een laptop huren voor een vast bedrag per maand, of kopen. Ze zetten er de goede software op en de laptop is meteen verzekerd. Wil je meer informatie? Bekijk dan hieronder de film van The Rent Company. 

 

 

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?