You are here:

Alternatieven voor de open dag van Curio pomona

De open dag in januari 2021 gaat helaas niet door. Gelukkig zijn er andere manieren om kennis te maken met onze school. Blader door de brochure of bekijk de voorlichtingspresentatie. Je kunt ook chatten en bellen met onze docenten. Genoeg opties dus om te ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat.

Chat en bel met docenten

Op zaterdag 30 januari kun je live chatten en bellen met onze docenten. Van 10.00 tot 13.00 uur zitten ze voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel leerlingen als ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom. Er zijn verschillende tijdslots om uit te kiezen en vol is vol. 

Mocht je geen tijd gereserveerd hebben dan kun je zaterdag 30 januari tussen 10.00 - 13.00 uur ook direct live chatten en bellen via onderstaande link. Of bellen via onze telefoon 0164-241409

(alleen op zaterdag 30-1-2021 tussen 10.00 - 13.00 uur)

Bekijk de voorlichtingspresentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio pomona, kun je hier binnenkort onze voorlichtingspresentatie aanvragen. In ongeveer een kwartiertje maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. 

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Wat vinden ze zo fijn aan de school? En wat willen ze na school gaan doen? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug. 

Locatie Curio Pomona 2

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?