You are here:

Alternatieve open dag Curio effent

Dit jaar niet één open dag, maar een hele week vol leuke activiteiten op Curio effent. Vanwege de coronamaatregelen kan de geplande open dag niet doorgaan. Daarvoor in de plaats organiseren we van 25 tot en met 30 januari 2021 allerlei activiteiten online én op school. Kom bijvoorbeeld naar de speciale XXL editie van Kom proeven en beleven. Of stel al je vragen in de live chat. Natuurlijk houden we altijd rekening met de RIVM-richtlijnen. Binnenkort kun je je op deze pagina aanmelden voor alle activiteiten. 

Kom proeven en beleven XXL gaat door de verlengde lockdown helaas niet door.

Kom proeven en beleven XXL

Meld je aan voor Kom proeven en beleven XXL. Een speciale editie van ons populaire event. Kom naar onze school en ga op een spannend avontuur. Maak een puzzeltocht door de school en ontdek wat we te bieden hebben. Ook voer je vier grotere opdrachten uit onder begeleiding van onze docenten. Zo maak je op een leuke manier kennis met de vier sectoren van het (v)mbo. Dit evenement is speciaal voor groep 8-leerlingen. Vanwege de coronamaatregelen kunnen ouders helaas niet meekomen. 

Kom proeven en beleven XXL vindt plaats op de volgende dagen: 

  • Maandag 25 januari 18.30–20.45 uur
  • Woensdag 27 januari 18.30–20.45 uur
  • Zaterdag 30 januari 10.00–12. 00 uur

Het programma duurt ongeveer een uur. Iedere dag zijn er vijf of zes rondes, steeds om het kwartier. Per ronde kunnen tien leerlingen zich aanmelden. Reserveer dus snel je plekje, want vol = vol! Ben je al eerder bij Kom proeven en beleven geweest? Ook dan ben je van harte welkom op deze speciale editie.

Kom proeven en beleven XXL gaat door de verlengde lockdown helaas niet door.

Chat met de docenten

Op zaterdag 30 januari kun je van 10.00 tot 12.00 live chatten met onze docenten. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Op de dag zelf vind je op deze pagina een link waarop je kunt klikken. Onze docenten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel leerlingen als ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom bij de live chat. 

Ontdek onze vakken

Normaal gesproken ontdek je tijdens de open dag de vakken die we geven. Je ziet welke boeken we gebruiken, welke leerstof je krijgt en wat belangrijk is binnen een vak. Omdat de open dag niet doorgaat, is dat niet mogelijk dit jaar. Daarom delen we onze vakwerkplannen met je. Op die manier kun je toch meer te weten komen over de vakken die je gaat volgen.

In zo’n plan leggen de docenten vast wat ze het komende schooljaar gaan doen. Je ontdekt welke doelen ze hebben voor het vak, hoe ze de stof aanbieden en wat ze binnen de vakgroep (dat zijn de docenten die het vak geven) willen leren en ontwikkelen. Meestal zijn dit lange stukken tekst, maar dit jaar hebben de vakgroepen er mooie posters van gemaakt. Klik op de linkjes hieronder om de vakwerkplannen te bekijken. 

Nog meer

Naast de alternatieve open dag zijn er nog allerlei manieren om onze school beter te leren kennen. Wandel digitaal door de school met de interactieve rondleiding en bekijk onze voorlichtingspresentatie online. Download de schoolbrochure en vraag een contactmoment aan via het speciale formulier op de website. Wil je graag sfeer proeven op school? Groep 8-leerlingen kunnen zich inschrijven voor de reguliere editie van Kom proeven en beleven. Klik op de linkjes hieronder voor alle informatie.