You are here:

Alternatieven voor de open dag van Curio de rotonde

De open dag in februari 2021 gaat helaas niet door. Gelukkig zijn er volop andere manieren om kennis te maken met onze school. Volg de interactieve rondleiding en bekijk de voorlichtingspresentatie. Blader door de brochure of chat en bel met onze docenten. Genoeg opties dus om te ontdekken hoe het er op Curio de rotonde aan toegaat.

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

Tijdens de interactieve rondleiding laten we je onze school zien. Wandel binnen bij de praktijk- en theorielessen en ontdek hoe het er tijdens de pauze aan toegaat. Je komt meer te weten over het onderwijs dat wij op onze school aanbieden. En je hoort waarvoor je bij je mentor of het ondersteuningsteam terecht kunt. Wil jij alles zien of sla je sommige stukken liever over? Jij kiest. 

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio de rotonde, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In een paar minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Wat ligt er in hun kluisje? En wat is er te koop in de kantine? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

Bel en chat met docenten

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen, chatten of mailen we je zo snel mogelijk terug. 

Curio De Rotonde Kluisjes (2)

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?