Verkiezing leerbedrijf/praktijkopleider

Voor de ruim 20.000 vmbo-leerlingen en mbo-studenten die een opleiding volgen bij Curio, is leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Vanuit alle sectoren zijn bedrijven en instellingen steeds weer bereid om energie te steken in jongeren die een vak willen leren. En dat waarderen we enorm.

Voor Curio zijn alle leerbedrijven winnaars, zonder hen zouden we nooit de beroepsopleider van de regio kunnen zijn. Daarom houden we elk jaar ook een Curio verkiezing om een aantal van hen in het zonnetje te zetten. Als leerling, student of stagebegeleider kun je een leerbedrijf en/of praktijkopleider nomineren.

Hoe meld je een leerbedrijf aan?

Vind je dat een leerbedrijf en/of praktijkopleider een extra pluim verdient, dan kun je deze voordragen voor de Curio verkiezing via onderstaand formulier. Doe dit voor 15 juni 2020.

Ook het vmbo kan bedrijven nomineren waar ze prettig mee samenwerken. Welk bedrijf vind jij dat een extra attentie verdient? Bij wie mogen leerlingen regelmatig leerlingen een (snuffel) stage lopen of welk bedrijf staat regelmatig open voor een gastles? Zijn er bedrijven die zelfs met je meedenken over het curriculum? Laat het weten.