…en laat je inspireren door studenten van het studentlab!
Ze organiseren workshops voor studenten. Over motivatie, je patronen doorbreken en hoe jij jouw macht in kan zetten. Gratis, in Breda en op deze vier donderdagen: 14 april, 21 april, 12 mei, 19 mei.

Microsoftteams Image (2)

Hack your patterns

Heb jij ook wel eens dat je de beste versie van jezelf bent? Of dat je even niet weet wat de doen tijdens een diep dal? Deze training geeft je inzichten, trucs en tips om juist deze momenten goed te benutten. En er mee om te gaan.  Zou jij dit graag willen weten? Neem dan deel aan deze workshop!

Intrinsieke motivatie

Het leven bestaat uit veel doelen. Elk doel komt ergens vandaan: vanuit je omgeving, omdat het moet of vanuit jezelf. De doelen die vanuit je zelf komen zijn belangrijk. Dat zijn namelijk doelen die jij graag wilt bereiken in het leven. Het is jouw leven en jij maakt jouw leven zoals je dat zelf zou willen. Dat zorgt ervoor dat jij gemotiveerd raakt om je doel te halen. Wil je aan de slag met jouw motivatie? Zet deze workshop op plek nummer 1.

Macht en invloed

Wil jij weten wat macht is? En leren hoe je hier effectief mee om kunt gaan? Dan is deze training echt iets voor jou. Je leert wat de kracht van een groep is. En de kracht van zelfstandigheid. Ook leer je tools en technieken om je meer in te leven in een ander (empathie). En welke invloed dat heeft. Wil je met macht & invloed aan de bak? Kies dan deze workshop.

Deze workshops worden gegeven door Curio en Ucademy.