Praktijkdagen nieuwe schooljaar

Voor onze mbo-opleiding Food en future zoeken wij voor het eerste en tweede leerjaar foodpartners om samen de praktijkdagen mee te organiseren.

Onze studenten leren alles over voeding en voorlichting zodat zij bedrijven en consumenten kunnen adviseren over verantwoorde en  gezonde voeding. Graag willen we hen ook voeden met de aanwezig kennis hierover bij onze (food)partners uit het werkveld. Zien, doen en beleven om vervolgens het geleerde te kunnen verwerken in hun schoolopdracht. In deze opdrachten komen in het eerste leerjaar thema’s zoals "voeding en ik", de voedselproductieketen en kant-en-klaar maaltijden terug. In het tweede leerjaar gaan we aan de slag met de periodethema’s die we behandelen.

Wij zijn voor het volgende schooljaar weer op zoek naar bedrijven binnen de sector die onze studenten een dag of dagdeel mee willen nemen in hun verhaal. Bent u werkzaam bij of heeft u een bedrijf dat past binnen dit verhaal dan zou ik graag met u in contact komen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt mij bereiken op p.vannieuwland@curio.nl onder vermelding van praktijkdag 20/21. 

Nieuwsbrief Food En Future Artikel 2