Oriëntatie beroepenveld gemeente Bergen op Zoom en regio Zeeland

Nu wij bijna een vol jaar met de opleiding Food en future onderweg zijn met enthousiaste studenten, docenten en samenwerkende bedrijven, worden de contouren goed zichtbaar hoe het aankomende 2de jaar er gaat uitzien.

Praktijkoriëntatie, praktijkvaardigheid en praktijkkennis staan als basis voor de opleiding.
Om een goed vervolg hieraan te geven, zullen wij ons verder moeten oriënteren binnen een breder beroepenveld. Ook bedrijven in de regio Bergen op Zoom en Zeeland die werkzaam zijn binnen de voedselsector kunnen een aanvullende bijdrage leveren aan deze opleiding. Hierbij valt te denken aan ‘Trotse Jonge Boeren, Stichting Behoud Weervisserij, Aspergekwekerij, Zuivelboerderijen, Aardzwam en zo en De Broodbakkers in de regio Bergen op Zoom. In de regio Zeeland denken wij aan bedrijven, organisaties en verenigingen zoals Zeeuwse Zeewier handel, Kingfish, Mossel en oester sector, Zeeuwse fruitteelt en vereniging Oosterschelde kreeft. Stuk voor stuk unieke bedrijven met hun eigen identiteit en vak specialisme en met een onmisbare kennis voor aankomende foodspecialisten.

Wat de studenten van de opleiding Food en future in het 2de jaar van ons kunnen verwachten is een nog mooier aanbod aan bedrijven die voor de opleiding en onze studenten van grote meerwaarde zijn. Samen sterk in de Food branche!!

Nieuwsbrief Food En Future Artikel 5 2