You are here:

ZuidWestTV met Curio over corona-aanpak

Rob Neutelings zat donderdagavond samen met een aantal regionale bestuurders bij ZuidWestTV. Ze spraken over alles wat hun organisaties uit de kast halen, om onze regio zo goed mogelijk door deze bijzondere tijden te brengen. Mét zorg en aandacht voor elkaar.

ZuidWestTV wilde met het rondetafelgesprek vooral laten zien hoe hard er gewerkt wordt om de regio voor ‘ons burgers’ op orde te houden. Hoe werken al die corona-maatregelen van de overheid uit in de praktijk? Hoe geven de instellingen in de regio er uitvoer aan? Wat merkt de burger ervan? Wat heeft de regio eraan? En welke mooie initiatieven ontstaan er allemaal?
 
Samen met collegabestuurder van de LowysPorquin Stichting, Stefane Cépèro, sprak Rob Neutelings over het onderwijs in de regio. Geheel zoals dat bij deze tijd past, zat Rob niet aan tafel. Via een skype-verbinding deed hij mee vanuit zijn eigen thuis.

Het hele programma is te zien op de website van ZuidWestTV.

Aan tafel zie je onder andere Jan Verbaal (Huisartsenpost West-Brabant), Bianca Mellema (Bravis), Conny Helder (Tante Louise), Han van Midden (burgemeester Roosendaal). Samen met enkele lokale ondernemers spraken ze over bijzondere tijden en mooie initiatieven.