You are here:

Clemens van den Broek is de Curio ambassadeur 2022

De kersverse winnaar van de Curio ambassadeursverkiezing is trots en enthousiast. Hij mag komend jaar de mbo' ers vertegenwoordigen bij Curio en volgend jaar mei meedoen met de landelijke verkiezing. Het was een spannende wedstrijd, maar Clemens heeft welverdiend gewonnen.

De challenges

Het was een strijd tussen drie finalisten: 

  • Clemens van den Broek, opleiding medewerker sport en recreatie
  • Damian Vos, opleiding sociaal werk
  • Yoran Snaaijer, bbl opleiding Expert IT Systems and Devices 

Deze finalisten hebben een eigen professionele video opgenomen. Hierin vertelden ze hun boodschap over het mbo. De finale challenge was om zoveel mogelijk likes en comments te krijgen op de social mediakanalen van Curio. Daarnaast kregen ze ook punten voor alle aandacht die ze opriepen bij de pers, politiek of bekende figuren. 

“Ik heb wel een half uur staan juichen toen ik mijn naam in de krant zag staan”

Hij heeft flink campagne gevoerd. De posters van Clemens hangen in alle gangen van zijn school. Ook heeft hij de krant gehaald. “Ik heb wel een half uur staan juichen, toen ik mijn naam in de krant zag staan.” Daarnaast is hij heel actief geweest op social media. In zijn videoboodschap vertelt hij dat het mbo niet zomaar een studie is, maar een studie om je grenzen te verleggen. Hij heeft al een duidelijk plan. Clemens is een man met een missie.

20211207 110217

Demi van Overveld, Curio ambassadeur 2020/21, overhandigt de ambassadeurstrofee aan Clemens van den Broek.

Lees ook