You are here:

Vanaf 1 maart meer fysiek onderwijs

Goed nieuws! Vanaf 1 maart wordt het zowel in ons voortgezet (middelbaar beroeps-)onderwijs als in ons mbo mogelijk om meer op school te zijn. Voorlopig zal dat zoveel mogelijk een dag per week zijn. De maatregelen van 1,5 meter afstand -ook onderling- en  het verplicht dragen van een mondkapje als je je verplaatst, blijven gelden. Uiteraard blijf je bij klachten thuis en laat je je testen. Ook bij een positieve testuitslag verwachten we dat je thuisblijft. Het afstandsleren gaat natuurlijk ook in de komende periode door. 

Uitzonderingen die er al waren om wel naar school te komen, blijven doorgaan. En gelukkig zijn er door de beslissingen van het kabinet waarschijnlijk ook meer stagemogelijkheden voor onze mbo-studenten.

Mbo-studenten ontvangen binnenkort meer informatie via hun vaste contactpersoon. Vo-leerlingen en hun ouders worden via Magister op de hoogte gehouden. 

Heb je algemene vragen over corona op school? Check dan de veelgestelde vragen en antwoorden op deze site of mail naar infopunt@curio.nl