You are here:

Wat betekent het RIVM-advies voor de vmbo aanmeldavonden?

Deze week vinden de aanmeldavonden voor een aantal Curio vmbo-scholen plaats. Deze aanmeldavonden gaan vooralsnog gewoon door. Vanwege het RIVM-advies nemen we extra maatregelen. Deze maatregelen gelden voor Curio prinsentuin van cooth, Curio scala, Curio effent en Curio steenspil.

Als je gezondheidsklachten hebt (verkoudheid, hoesten of koorts), mag je niet naar de school komen. Daarom bestaat deze keer ook de mogelijkheid om je digitaal aan te melden via onderstaande link. Je meldt je aan met je naam, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en het niveau (leerweg) waarvoor je je wilt aanmelden.

We willen natuurlijk wel graag zo snel mogelijk alle zaken hebben die we nodig hebben om jouw aanmelding in behandeling te kunnen nemen. Het gaat om:

  • Het ingevulde aanmeldformulier 
  • Het geschreven advies van jouw basisschool
  • Jouw paspoort of identiteitskaart

En als dat voor jou van toepassing is:

  • Orthopedagogische rapporten
  • Groeidocument

Als je op de aanmeldavonden naar school komt, neem je deze zaken direct mee. Als je je aanmelding digitaal doorgeeft, kun je deze zaken uploaden (digitaal meesturen). Het is ook mogelijk om deze documenten door iemand anders naar de aanmeldavond te laten brengen. De persoonlijke intake doen we dan op een later moment. Uiterlijk 11 maart om 20.30 uur moet alles bij ons binnen zijn van Curio prinsentuin van cooth, Curio scala en Curio steenspil. En uiterlijk op 12 maart om 20.30 uur moet alles binnen zijn van Curio effent. 

We vertrouwen erop dat iedereen de richtlijnen van het RIVM volgt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan: was regelmatig je handen, hoest of nies in je elleboog, gebruik papieren handdoekjes en blijf thuis als je hoest, verkouden bent of koorts hebt. Op de aanmelddagen geven we elkaar geen hand.

Lees ook