You are here:

Van 25 tot en met 30 januari online én fysieke open dagen bij Curio effent

Vanwege de coronamaatregelen gaat de geplande open dag op zaterdag 30 januari niet door. Daarvoor in de plaats organiseert Curio effent van 25 tot en met 30 januari diverse activiteiten online én op school. Uiteraard wordt daarbij altijd rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Het volledige programma is binnenkort te vinden op deze pagina. Daarnaast organiseert Curio effent de komende maanden allerlei kleinschalige activiteiten op school. Hieronder lees je daar meer over.

Kom proeven en beleven

Zit je in groep 8? Kom dan gezellig een avondje langs op Curio effent. Het programma begint om 18.30 uur en duurt tot 20.15 uur. Vraag of je ouders je kunnen brengen en halen. Dan kun je op je gemak een kijkje nemen in het gebouw. En je mag een paar lessen volgen. Een leuke manier om de school te leren kennen.

 

Vip-rondleiding

Ben je benieuwd naar Curio effent en wil je graag sfeer proeven, voordat je de stap zet van de basisschool naar het vmbo? Dan kun je je inschrijven voor een vip-rondleiding. Je krijgt een persoonlijke rondleiding door de school en krijgt alles te zien. Ook is er ruimte om al je vragen te stellen. Momenteel kan er één ouder/verzorger meegaan naar de vip-rondleiding. 

Locatie Curio Effent 2

Lees ook