You are here:

Open dag februari 2021 bij Curio scala gaat niet door

De open dag in februari 2021 gaat helaas niet door. Dit is gezamenlijk besloten door de schoolleiders van de vo-scholen in de regio Breda. Daarvoor in de plaats breidt Curio scala de komende tijd het online aanbod uit. Daarnaast organiseert de school verschillende kleinschalige, fysieke activiteiten. Uiteraard wordt daarbij altijd rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Houd de website goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 

Kom proeven en beleven

Groep 8 leerlingen kunnen zich aanmelden voor Kom proeven en beleven bij Curio scala. Tijdens deze middag gaan leerlingen een mysterie oplossen en beleven hoe het er op de vmbo-school aan toegaat. Kom proeven en beleven vindt plaats vanaf januari 2021. 

Meeloopdag

De meeloopdag is een leuke manier om kennis te maken met Curio scala. Groep 8-leerlingen kunnen daarbij een hele dag meelopen met de eerste klas. Ze ontdekken keuzevakken op het gebied van ondernemen, sport, multimedia, kunst en theater. Meeloopdagen zijn altijd op een dinsdag. Bij het aanmelden kun je aangeven welke dinsdag je voorkeur heeft.

Vip-rondleiding

In januari, februari en maart 2021 vinden er vip-rondleidingen plaats op Curio scala. Samen met een ouder/verzorger krijg je een persoonlijke rondleiding door de school. De rondleidingen duren ongeveer een uur. Kijk op de aanmeldpagina voor alle beschikbare data. 

 

Locatie Curio Scala 1

Lees ook