You are here:

Maak dromen waar, laat je om- of bijscholen met een subsidie van Brabant Leert

Soms bedenk je pas op latere leeftijd wat je graag voor beroep zou willen uitoefenen. Je beseft dat je wat anders wilt of bent net je baan kwijtgeraakt. Misschien is er geen werk meer te vinden in jouw branche. Er kunnen allerlei redenen zijn om je te laten omscholen. Toch blijkt het vaak een moeilijke en spannende stap. Het kost niet alleen tijd, maar ook geld. Dat laatste is nu geen reden meer om te twijfelen. Want dankzij de subsidieregeling van Brabant Leert kun je nu tegen hele lage kosten jouw droom achternagaan bij Curio. Soms zelfs gratis.

Vanuit de contacten die we hebben met het bedrijfsleven kunnen we snel maatwerk leveren.
Joan Adriaanse

Werken in de natuur, of liever omringd met mensen?

Word je het werk in weer en wind buiten beu en zou je liever in de zorg gaan werken? Of heb je juist altijd op kantoor gezeten en wil je nu graag een baan in de natuur? Het kan allemaal bij Curio. We bieden opleidingen en cursussen aan in de sectoren groen, horeca, ict, retail, zorg, techniek, en logistiek.

Ook werkgevers kunnen medewerkers aanmelden

Ook bedrijven kunnen verschillende redenen hebben om personeel om- of bij te laten scholen. De Brabant Leert subsidie is niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Het biedt kansen om personeel te laten doorgroeien binnen het bedrijf. Of om zich te laten specialiseren. Het kan ook zijn dat je als bedrijf personeel wil omscholen voor het opvullen van andere functies binnen, of zelfs buiten het bedrijf.

Lees ook