You are here:

Meld je aan voor het gratis webinar: servicegericht zijn én blijven in coronatijd

Op dinsdag 2 februari organiseert Curio beveiliging het webinar ‘Servicegericht zijn én blijven in coronatijd’. Het webinar is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn of haar werk in aanraking komt met klanten, gasten of bezoekers. Bijvoorbeeld horecamedewerkers of winkelpersoneel. Maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij dit live, interactieve webinar.

Service In Corontijd Webinar

Tijdens het webinar ontdek je hoe je het beste omgaat met klanten in coronatijd. Wat mag je wel en niet? Wanneer bel je de politie? Hoe spreek ik iemand aan die geen mondkapje draagt? En hoe blijf je in deze bijzondere tijd toch servicegericht? Het webinar behandelt de thema’s weerbaarheid, waarnemen, wet en regelgeving, privaatrecht, communicatie, samenwerking politie/handhaving en gastvrijheid. Tijdens het webinar is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Professionals uit het beveiligingsveld

Curio beveiliging organiseert het webinar met medewerking van Curio bedrijfsopleidingen, ondernemingsorganisatie VNO-NCW en het Werkgeversservicepunt West-Brabant (WSP). Het webinar wordt gegeven door verschillende professionals uit het beveiligingsveld.

Meer informatie en aanmelden

Het webinar vindt live plaats op dinsdag 2 februari 2021 van 16.30 tot 18.00 uur en is te volgen via Microsoft Teams. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande link. Daar vind je tevens meer informatie en contactgegevens.

Het webinar zou eerst op twee tijdstippen worden gegeven. Vanwege de invoering van de avondklok vervalt het tweede webinar. Het webinar wordt dus gegeven van 16.30 tot 18.00 uur. 

Lees ook