You are here:

Curio organiseert online open dagen voor het mbo

Een studiekeuze maken is niet makkelijk. Kiezen in coronatijd zelfs nog een stukje moeilijker. Hoe kies je een opleiding als je niet naar de school toe kan? Dan breng je de school naar de studiekiezer toe. Daarom organiseert Curio dit jaar de week van de online studiekeuze voor het mbo. Van 16 tot en met 19 november vinden online open dagen plaats. Toekomstige studenten hebben de mogelijkheid om 60 webinars bij te wonen. Coronaproof vanuit huis.

Afbeelding Online Open Dagen Zonder Logo

Tijdens de online open dagen maken mbo-studiekiezers kennis met het ruime aanbod van Curio. Voor iedere cluster, ofwel studierichting, is er een webinar te volgen. Een interactieve live-uitzending waar ook ruimte is om vragen te stellen. Docenten en studenten delen hun kennis en ervaring om een zo goed mogelijk beeld te geven van de verschillende opleidingen. Van marketing en communicatie tot food en future. En van procestechniek tot AV-specialist. Toekomstige studenten kunnen zich voor zoveel webinars inschrijven als ze willen. Aanmelden kan eenvoudig via de website. Op de pagina online kiezen staat een overzicht van alle webinars en bijbehorende data en tijden.

Online kiezen

Omdat alleen een online open dag misschien niet genoeg is, biedt Curio een volledig online kiezen-pakket voor mbo’ers aan. Op de website kan de studiekiezer verschillende stappen doorlopen in het studiekeuzeproces. Zo kunnen ze zich oriënteren door verschillende voorlichtingen te bekijken. Digitaal door de scholen wandelen. Of live chatten met studenten. Op deze manier kunnen toekomstige studenten alsnog een goede indruk krijgen van alle opleidingen. En de opleiding vinden die bij ze past.

Lees ook