You are here:

Onderwijs op afstand gaat door

Het onderwijs op afstand bij Curio gaat ook na de meivakantie verder door. Dat werd duidelijk na het bericht van minister-president Rutte tijdens de persconferentie van 21 april. Het kabinet heeft besloten dat het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs nog niet op locatie mag plaatsvinden. Wel moet het voortgezet onderwijs zich voorbereiden om op 1 juni weer open te gaan.

Docenten, studenten en leerlingen zijn inmiddels in meer of mindere mate bekend met online leren. Dat gebeurde vaak met veel enthousiasme en flexibiliteit van zowel studenten en leerlingen als docenten. De komende tijd gebruikt Curio om studenten en leerlingen nog meer te betrekken en het afstandsleren verder te professionaliseren.

Ondertussen wordt de stap terug naar onderwijs op onze locaties verder voorbereid. Daarbij houden we rekening met de 1,5 meter-samenleving. Ook volgen we de verdere berichtgeving over stages en praktijkvakken.

Uiteraard stellen we daarbij de gezondheid van medewerkers, leerlingen en studenten altijd voorop!

Voor nu: fijne vakantie! We ontmoeten je graag online na de vakantie #samensterk #houvol

Via www.curio.nl volg je steeds de laatste info, of kijk direct bij 'Veelgestelde vragen'. Algemene vragen kun je stellen via infopunt@curio.nl of via Whatsapp 06 22089133.