You are here:

Sales en marketing Roosendaal, Breda

Leerweg BOL
Niveau 3, 4

Wat ga ik leren?

Sales en marketing

Handel en commercie
Je wordt blij van tevreden klanten. Je luistert goed en kunt ze daardoor verder helpen. Je belt, mailt en overlegt. Je hebt heel veel contacten binnen en buiten het bedrijf. Bij de opleiding sales leer je alles om klanten te winnen en te behouden. Als je dat goed kunt, willen bedrijven je graag hebben.

Werkgebieden
  • Handelsbedrijven
  • Transportbedrijven
  • Distributiecentra
  • Exporteur
  • Uitzendbureaus

Niveau en eisen

Het eerste jaar is een gezamenlijk breed basisjaar. Dit betekent dat je in je eerste jaar samen met studenten optrekt van de opleidingen binnen handel en commercie (retail, sales en marketing, groothandel en international business studies). Na deze uitgebreide oriëntatie ga jij verder leren in de richting die het beste bij jou past.

Heb jij een opdracht voor onze studenten?

Bij Curio vinden we het belangrijk dat studenten praktijkervaring opdoen. Sales en support is een praktijkvak waarin studenten binnen economie en ondernemen telefonische vaardigheden ontwikkelen. Ze volgen theorielessen over gesprekstechnieken, krijgen begeleiding in algemene belprojecten en worden vervolgens getoetst.

Curio Groothandel 5

Sales en marketing

Zin in een opleiding, en vooral zin om in de praktijk te leren? Bij de opleiding sales en marketing in Breda leer je vooral van ondernemers, in de praktijk, bij bedrijven.

Curio Groothandel 2

Curio Groothandel 11