You are here:

ICT Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal

Leerweg BOL, BBL
Niveau 2, 3, 4

Wat ga ik leren?

ICT

Jij wilt het liefst aan de slag bij Apple of Google. Het lijkt je wel wat om nieuwe websites te ontwerpen en apps te bouwen. Of netwerken en software te installeren voor bedrijven. Voor vragen over IT kunnen collega’s straks bij jou terecht. Ook weet je dan hoe je bedrijven kunt beschermen tegen cyberaanvallen. Dit leer je allemaal bij een opleiding in ICT. Niemand kan straks nog zonder jouw technische vaardigheden.

Werkgebieden
  • ICT bedrijf
  • Overheidsorganisaties
  • Software developmentbureaus
  • Winkels
  • Marketing- en communicatiebedrijven
Ict

Ict 3

Wij werken samen met:

Beeld Website

IC10 is een one-stop-shop voor IT. Het team bestaat uit twee afdelingen automatisering en softwareontwikkeling.

Website IC10
Nts Logo

NTS Computers Technology BV is een groothandel op het gebied van gebruikte en nieuwe hardware. NTS is leverancier voor bedrijven, stichtingen en overheid. Met klanten in Europa, Azië en de Verenigde Staten. NTS is business partner van onder andere Hewlett Packard, Microsoft, Intel en IBM.

Website N.T.S Computers Technology BV
Logo Ooperon

Ooperon levert systemen met een mix van communicatie en persoonsalarm. Dit zijn systemen met een locatie bepaling voor justitiële inrichtingen en zorginstellingen. Ze ontwikkelen de producten zelf en kunnen alle installaties integreren in één systeem.

Website Ooperon
QNP Logo

QNP geeft het midden en klein bedrijf weer de vrijheid om te kunnen ondernemen. Ze bieden ICT-oplossingen, die ze bedenken, bouwen, onderhouden en beheren. En slaan de brug tussen techniek en business.

Website QNP
Schouw Logo

Shouw is een IT bedrijf met specialisatie in de voedingsindustrie. Ze maken bedrijfssoftware en alles wat daarbij komt kijken. Ze hebben kennis en intelligente software oplossingen in food en IT.

Website Schouw
Logo Used Products

Bij de Used Products winkels in Breda en Tilburg kun je terecht voor de verkoop van producten. Er is een inkoopbalie waar je producten te koop kunt aanbieden. Ze hebben een groot assortiment aan tweedehands en nieuwe producten. Van smartphones tot gameconsoles en van gereedschap tot fietsen.

Website Used Products
Logo Veerman Ict

Veerman ICT werkt graag samen aan de toekomst. Ze bieden voor elke uitdaging een passende IT-oplossing. Duurzaamheid en kwaliteit is voor hun zeer belangrijk.

Website Veerman ICT