You are here:

Jouw mbo-opleiding kiezen

Heb je je nog niet aangemeld voor een mbo-opleiding? Geen probleem, je bent echt niet de enige. Curio heeft alle info die je nodig hebt om een keuze te maken online gezet. Bekijk de voorlichtingen en webinars. Of wandel digitaal door onze scholen. En heb je een keuze gemaakt, meld je dan aan. Kun je daarna lekker op vakantie.

Header Online Kiezen
Ladder 1

Bekijk de voorlichtingen

Heb jij nog geen idee welke richting je op wilt? Geen zorgen. Onze online voorlichtingen helpen jou oriënteren. In max 15 minuten hoor je alles over een van onze maar liefst 18 richtingen. Kijk wanneer het jou uitkomt. Handig voor een luie zondagochtend. Of in de rij bij de supermarkt. Kies de richting die je het meeste aanspreekt. Of bekijk ze allemaal. Van zorg tot creatieve industrie. En van sport en bewegen tot brood en banket. Jij bepaalt wat je wilt zien. En weten.

Ontdek de opleidingen met onze webinars

Oké. Je weet welke richting je op wilt gaan. Maar welke opleiding kies je? Onze webinars (online presentaties) zijn ideaal om meer te weten te komen over de verschillende opleidingen die er zijn. Meld je aan voor de live webinars in februari en maart en stel al je vragen. Of kijk een van de 60 webinars terug die we in november organiseerden. Het kan natuurlijk ook allebei. Jij kiest.

Ladder 2
Ladder 3

Bezoek jouw mbo

Benieuwd waar je de komende jaren gaat rondlopen? Wandel dan eens digitaal binnen bij jouw mbo-school. Loop binnen bij onze lokalen of praktijkruimtes en bekijk alvast de aula waar jij straks pauze houdt. Proef de sfeer en word alvast wegwijs op jouw nieuwe school.

Lees alles over onze mbo-opleidingen

Wil je weten of je een mbo-opleiding in bol of bbl kunt volgen? Wat de kosten zijn? En welke keuzedelen je kunt volgen? Bekijk dan de opleidingspagina. Hier vind je alle details over jouw nieuwe studie.

Ladder 4
Ladder 5

Chat met studenten

Eind januari kon je chatten met studenten. Van iedere opleidingsrichting zaten studenten klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Ben je benieuwd welke vragen zijn gesteld? Of heb je nog vragen en wil je weten hoe je daar antwoord op kunt krijgen? Je leest het hier.

Kijk naar het mbo studiekeuze event

Een mbo-opleiding kiezen saai, of lastig? Niet bij Curio. In een uurtje neemt presentator Daan Boom (bekend van Streetlab) je mee in de wondere wereld van de studiekeuze. Tussendoor zorgt DJ Jimmy voor de lekkerste beats. Keuze al gemaakt, maar wél zin in een online feestje? Ook dan ben je van harte welkom om het mbo studiekeuze event terug te kijken. De leukste manier om je mbo-opleiding te kiezen.

Curio Landingspagina Nieuw Stap6 V1
Curio Landingspagina Nieuw Stap 7

Meld je aan op het mbo

Heb je je keuze gemaakt? Dan is aanmelden de volgende stap. Ook dat kan natuurlijk gewoon online. Houd je burgerservicenummer (BSN) bij de hand en zorg voor een geldig e-mailadres. Dan is het zo gepiept.

Wolk onderkant

Heb je nog vragen?

Misschien twijfel je nog. Of is er bepaalde info die je mist. Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Stuur een whatsappbericht, mail of bel ons.