You are here:

Beleef Curio workshops

Donderdag 5 maart organiseren we verschillende workshops om jou zoveel mogelijk te laten meemaken van wat er mogelijk is. Je kunt kiezen uit verschillende richtingen met praktische workshops. Je kunt soms zelfs kiezen voor 2 workshops op een dag! Of je nou geïnteresseerd bent in dieren of techniek, vormgeven of tuinonderhoud; voor alles hebben we wat leuks. Je gaat vooral iets doen, niet alleen maar luisteren!

📅 donderdag 5 maart

🕐 tussen 13.00 en 17.00 uur

🧑 voor 3e jaars leerlingen

Beleef Curio Bg Optie Nee

Welke workshop kies jij?

Het is wel belangrijk dat je goed kijkt naar de tijdstippen en de plekken van de workshops. Als een workshop korter duurt (1,5 uur of 1 uur en 45 minuten), kun je 2 workshops doen. Als de workshop 3 uur duurt, kun je er één doen. Ook zie je dat we van alles aanbieden, maar op verschillende plekken. Het is handig om 2 workshops op dezelfde plek te kiezen (die dan na elkaar komen). Als je graag op 2 verschillende plekken een workshop wil volgen, overleg dan goed met je leraar of decaan of dat kan.

Aanmelden

Als je je aanmeldt voor een workshop, krijg je een automatisch bericht via de website dat je aanmelding is binnengekomen. Via de decaan van jouw school houden we dan contact met jou. Voor vragen kun je dan ook daar terecht. Mocht het gebeuren dat je niets meer van ons hoort, dan kun je ook bij hem of haar navragen!