hotelschool Bergen op Zoom Bergen op Zoom

Kenmerken
  • In het centrum
  • Proef Curio
  • Kleinschalig
  • Karaktristiek gebouw
  • Horecaschool
Locatie Curio Meeussenstraat 13 1

Over hotelschool Bergen op Zoom

Word een echte horecaspecialist bij Curio hotelschool Bergen op Zoom. Jij leert hier alles over horeca, food of hospitality. Denk aan bedienen, organiseren en koken. Na je studie ben jij helemaal klaar voor het werkveld. Werk straks in jouw droomrestaurant als gastheer of driesterrenkok. Bij de hotelschool doe je namelijk meteen ervaring op. Ons restaurant wordt door jou en andere studenten geleid. Jij ontvangt gasten. Neemt hun bestellingen op. Of bereidt een smakelijk diner in de keuken. Zo weet jij meteen hoe het er in een restaurant aan toe gaat.

Bijzonder

Hospitality En Management 3

Onze studenten serveren jou graag een lekkere lunch van de uitgebreide lunchkaart. Van frisse fruitdrank tot rijkelijk belegd broodje: we hebben het allemaal. Brasserie In de Dikke Daan is van maandag tot en met vrijdag open. Klik op de link voor de openingstijden en menukaart.

Onderwijsrestaurant Bergen op Zoom
Keuken 5

Kom voor een luxe menu naar restaurant Canise. Elke maandag tot en met woensdag serveren onze studenten vanaf 12.00 uur een chique 3-gangenlunch. Liever dineren? Dat kan ook. Van maandag tot en met donderdag serveren we een smaakvol 4- of 5-gangendiner. Reserveren en menukaart bekijken, klik op de link hieronder.

Onderwijsrestaurant Bergen op Zoom
Facilitair 2

Als jij klaar bent met jouw opleiding, wil je meteen goed kunnen starten. Curio meeussenstraat 13 zoekt steeds weer de samenwerking met bedrijven. Zij komen naar onze school om jou alles te leren over hun beroep. En ook niet onbelangrijk: via deze bedrijven bieden wij interessante stage- of praktijkplaatsen aan. Zo ga je meteen aan de slag.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik hieronder door de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Quote 6

Curio is er voor alle beroepsopleidingen voor mensen van 12 tot 67 jaar.

Curio. De beroepsopleider van de regio.