You are here:

Alternatieven voor de open dag van Curio de rotonde

Zit jij in groep 7? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kan op verschillende manieren kennis maken met onze school. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Blader door de brochure of stel een vraag. Genoeg opties om alvast kennis te maken.

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio de rotonde, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In een paar minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

Tijdens de interactieve rondleiding laten we je onze school zien. Wandel binnen bij de praktijk- en theorielessen en ontdek hoe het er tijdens de pauze aan toegaat. Je komt meer te weten over het onderwijs dat wij op onze school aanbieden. En je hoort waarvoor je bij je mentor of het ondersteuningsteam terecht kunt. Wil jij alles zien of sla je sommige stukken liever over? Jij kiest. 

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Wat ligt er in hun kluisje? En wat is er te koop in de kantine? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug met een reactie. Of bel ons op 088-2097733 of stuur een mail naar derotonde@curio.nl

Curio De Rotonde Kluisjes (2)

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?