Curio prinsentuin oudenbosch Oudenbosch

Leerwegen
  • Basis
  • Kader
  • Gemengd
  • Mavo+
Kenmerken
  • Profiel groen
  • Talentontwikkeling
  • Kleine, fijne school
  • Goede begeleiding
  • Hoog slagings- percentage
Curio Prinsentuin Oudenbosch

Over Curio prinsentuin oudenbosch

Bij Curio prinsentuin oudenbosch voel je je snel thuis. Onze vmbo-school is ruim opgezet, maar niet te groot. Zo leren we jou goed kennen. We helpen je het beste uit jezelf te halen. Onze docenten zijn altijd in jou geïnteresseerd. Heb jij een idee? Of een vraag? Vertel het ons. We nemen je serieus en helpen je verder. We bieden meer dan goed onderwijs. Curio prinsentuin oudenbosch heeft een hoog slagingspercentage. Je leert bij ons op jouw niveau. Kun je meer aan? Volg een, meer of zelfs alle vakken op een hoger niveau. Je hebt veel geleerd als je bij ons jouw vmbo-diploma haalt. Je hebt je talenten ontwikkeld en weet wat je later wilt doen. Ook ben jij zelfstandig en verantwoordelijk. Je kent jouw sterke kanten. En het belangrijkste: je kijkt terug op een fijne schooltijd.

Image
Locatie

Groene Woud 54a
4731 GV Oudenbosch

 

Leerroutes naast het profiel groen

Curio Prinsentuin Oudenbosch Groen

Heb jij groene vingers? Wil jij alles weten over planten en dieren? Maar vind je ook de economische kant belangrijk? Ga dan voor Groen. Misschien word jij wel hovenier, bloemist of dierenpensionhouder.

Curio Prinsentuin Oudenbosch Horeca

Jij bakt nu al een lekkere taart en zorgt wel eens voor het avondeten. Is werken in de professionele keuken iets voor jou? Ontdek het zelf in de keukens van onze school en tijdens je stages. Wie weet kies je na Curio prinsentuin oudenbosch wel voor een opleiding patisserie, kok of voedingsassistent.

Curio Prinsentuin Oudenbosch Klas

Jij bent sportief en vindt het een uitdaging om ook anderen aan het bewegen te krijgen. Over een gezonde levensstijl praat je niet alleen, die breng je dagelijks in de praktijk. Ontdek of een toekomst als bijvoorbeeld trainer/ coach, activiteitenbegeleider of fysiotherapeut bij jou past.

Curio Prinsentuin Techniek 2

Wil jij ontdekken of techniek wat voor je is? Wij laten je de mogelijkheden zien. Op school en in de praktijk maak je kennis met de wereld van techniek. Bijvoorbeeld in de elektronica, de landbouwmechanisatie, het magazijnbeheer en de duurzame technieken.

Curio Prinsentuin Oudenbosch Vormgeving

Ben jij creatief en denk je in beelden? Dan kies je voor vormgeving. In deze leerroute leer je alles over communiceren met beelden. Beelden zijn heel belangrijk in deze tijd van Social Media en internet. Je gaat eerst kijken en leren van anderen. Daarna ga je zelf ontwerpen.

Curio Prinsentuin Oudenbosch Quote

"Iedereen kent elkaar en je kan lekker jezelf zijn "

‎Floor (14 jaar)