Oostelijke Havendijk 1 Roosendaal

Opleidingen
Kenmerken
  • Modern gebouw
  • Loopafstand station
  • Groot dakterras
Curio Oosterlijke Havendijk 1 Roosendaal

Over Oostelijke Havendijk 1

Sta jij altijd voor de ander klaar? Dan zit je bij Curio Oostelijke Havendijk 1 goed op je plek. Volg bij ons een opleiding in de zorg en help anderen. Als verpleger of assistent van een dokter. Of maak mensen nog prachtiger als schoonheidsspecialist.

Doe bij ons alle ervaring op die je nodig hebt. Jij wilt later iets doen waar je gelukkig van wordt. Wij letten daarom goed op of je de juiste opleiding volgt. Kom je er in het eerste jaar achter dat je geen kapper wilt worden? En jouw passie bij de verzorging van ouderen ligt? Wij helpen je bij de overstap. Dit doen we zelfs nog 5 jaar nadat je bent afgestudeerd.

Bijzonder

Dienstverlening 3

Ouderen, kinderen en mensen met een handicap kunnen jouw hulp heel goed gebruiken. Ondersteun of verzorg ouderen in een zorgcentrum. Of werk met kinderen die tussen de middag op school blijven. Ervaar het fijne gevoel van dit dankbare werk. Ontdek alle opleidingen in de zorg en welzijn.

Bekijk de opleidingen
Mode

Jij wordt blij van het mooier maken van mensen. Iedere dag met een schaar in je hand terwijl je gezellig kletst met de klant. Bekijk hier de opleidingen.

Kapper
Fashion 3

Jij moet doen wat je leuk vindt. Dat vinden wij erg belangrijk. Daarom houden we jouw hele studie in de gaten of je echt op je plek zit. En zelfs na diploma, blijven we je volgen. Begin je na jouw opleiding te twijfelen? Dan mag je altijd terugkomen om uit te zoeken wat je wel wilt.

Onderwijsassistent 4

In onze school hebben wij een eigen Zorgboulevard. Hier komen onderwijs, innovatie en het werkveld bij elkaar. Op de Zorgboulevard zitten bedrijven als TWB Thuiszorg met Aandacht , S&L Zorg, SDW en het Care Innovation Center.

Quote 2

Combineer onderdelen en stel zo zelf je opleiding bij Curio samen.

Curio. De beroepsopleider van de regio.