mbo breed - Rooseveltlaan 225 Bergen op Zoom

Over mbo breed - Rooseveltlaan 225

Twijfel jij tussen een aantal mbo-opleidingen op niveau 2 en kom je er maar niet uit? Weet je nog niet zeker welke leerweg (bol of bbl) het beste bij jou past? Of heb je door omstandigheden extra hulp nodig tijdens het volgen van een mbo 2-opleiding? Dan past Curio mbo breed bij jou. Dit biedt extra zorg en meer flexibiliteit in het onderwijs waardoor je een grotere kans maakt je startkwalificatie te behalen. De opleiding Curio mbo breed bestaat uit een basisdeel en een profieldeel. Het basisdeel duurt 1 jaar en volg je op een van de twee Curio mbo breed locaties (Breda of Bergen op Zoom). Het profieldeel duurt 1 of 1,5 jaar en volg je op een van de Curio mbo locaties.

Opleidingen

Quote 16

In het eerste jaar bij Curio mbo breed wordt het basisdeel van de volgende 7 opleidingen (kwalificatiedossiers) aangeboden: • Medewerker sport en recreatie • Logistiek medewerker • Verkoper • Medewerker secretariaat en receptie • Medewerker (financiële) administratie • Helpende zorg en welzijn • Medewerker facilitaire dienstverlening Na het succesvol doorlopen van het basisdeel maak je een definitieve profielkeuze. Vervolgens stroom je uit bij Curio mbo breed en vervolg je je opleiding op een van de Curio mbo locaties. De mbo breed opleiding is als bol-opleiding en als bbl-opleiding te volgen. Het is mogelijk tussentijds van leerweg te veranderen.

Quote 20

Aanmelden voor schooljaar 2020-2021 kan via het digitaal aanmeldformulier. Wanneer we je aanmelding binnen hebben krijg je een uitnodiging voor de intake. Pas na de intake hoor je of je geplaatst bent. Heb je vragen over het aanmeldformulier? We helpen je graag. Stuur je vraag naar mbobreed@curio.nl.

Aanmelden
Quote

Wanneer je een mbo-opleiding volgt, zijn daar verschillende soorten kosten aan verbonden. De hoogte van de kosten verschilt ook per opleiding. Dat heeft vooral te maken met kosten voor bijvoorbeeld kleding, gereedschappen en licenties. Curio heeft 1 schoolkostenbeleid voor het gehele mbo. Hierin geven we toelichting op de verschillende kosten die je moet betalen. Zoals wettelijk les- en cursusgeld, opleidingsgebonden schoolkosten en de vrijwillige bijdrage.

Quote 11

Wil je meer weten over de Curio mbo breed opleiding? Neem contact op. We helpen je graag.

Mail ons
Quote 17

Bij Curio denken we in mogelijkheden.

Curio. De beroepsopleider van de regio.