Aviolandalaan 35 - AM&TS Hoogerheide

Opleidingen
Kenmerken
  • Vliegtuigonderhoudstechniek
  • Unieke locatie
  • Goed bereikbaar
  • Eén van de 5 locaties in Nederland
Curio Aviolandalaan 35 Hoogerheide

Over Aviolandalaan 35 - AM&TS

Studeren tussen de vliegtuigen? Het kan iedere dag bij AM&TS op de Aviolandalaan 35 in Hoogerheide. Dit is de mbo-school voor toekomstige techneuten in de vliegtechniek. Leer vliegtuigen controleren, onderhouden en repareren op een inspirerende locatie.

Zo zorg jij voor veilige vluchten voor duizenden reizigers. Alles wat je leert, oefen je meteen op echte vliegtuigen. Zo blijft de kennis goed hangen. We leren je niet alleen alles over de Nederlandse luchtvaart. Met onze opleidingen kun je ook aan de slag in de rest van Europa. Werk straks in de Spaanse zon of bezoek na het werk de Zwitserse pistes.

Bijzonder

Vliegtuigtechniek 2

Onderhoud vliegtuigen van KLM of Transavia. Of repareer kapotte onderdelen. Leer hoe je dit doet tijdens de opleidingen in de vliegtuigtechniek. Deze opleiding is iets voor jou als jij je heel verantwoordelijk voelt. Technisch inzicht hebt. En natuurlijk als jij vliegtuigen leuk vindt. En hoe tof: om onze school heen staan ook allemaal echte vliegtuigen. Alsof je al echt in de loods staat waar je later kan werken.

Bekijk de opleidingen
Vliegtuigtechniek 2

Onze school heeft een Europese Part-147 erkenning. Naast jouw mbo-diploma kun je nog andere extra diploma’s in de luchtvaart behalen. Deze zijn in meer dan dertig landen geldig. Zo kun je overal in Europa aan de slag.

Vliegtuigtechniek 2

Sleutel aan de motor van een Fokker 100 of leer hoe de bedrading in een F-16 werkt. De praktijkruimte van onze school is het echte werk. Met wel 4 verschillende vliegtuigen en helikopters. En is onderdeel voor jouw taak niet op voorraad? Geen probleem. Je loopt even mee met een onderhoudsmonteur van een van de bedrijven rondom de school om het onderdeel op te halen. Dichterbij de praktijk kom je niet.

Engineering 3

Onze opleidingen zijn van het hoogste niveau. Met jouw diploma ga jij een mooie toekomst in de luchtvaarttechniek tegemoet. Hoe gaaf is dat?!

Log Amts

MBO Vliegtuigtechniek, mét Part 147. Vliegtuigtechniek is een wereld op zich. Techniek voor hoogvliegers. De wereld van professionals die er dagelijks voor zorgen dat onze vliegtuigen betrouwbaar zijn en blijven. Zonder jou wordt er niet gevlogen.

Quote 10

Bij Curio word je breed en flexibel opgeleid. Daardoor kom je goed mee op de steeds veranderende banenmarkt.

Curio. De beroepsopleider van de regio.