Scholingsscan

De scholingsscan is er voor particulieren die zich graag willen ontwikkelen en nog niet weten welke kant ze uit willen. Maar ook voor bedrijven die (samen met) hun medewerkers de kans willen geven om te ontwikkelen. Met een scholingsscan onderzoeken we welke vaardigheden jij of je medewerkers hebben en welke je graag verder wilt ontwikkelen. Tijdens de scholingsscan voeren we gesprekken met de medewerkers en voeren we een aantal tests uit. Zo weten we waar je staat en waar je naar toe wilt. Op die manier kunnen we een mooi scholingsplan opstellen.

Mogelijkheden

Scholingscan Klein

Een scholingsscan is bedoeld om te onderzoeken welke opleiding of cursus het beste past. Volwassenen kunnen deze scan aanvragen als ze op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Maar de scholingsscan is er ook voor bedrijven die op zoek zijn naar opleidingsmogelijkheden voor het personeel. Samen met jou of de medewerkers gaan we kijken waar de kansen liggen.

Scholingsscan en -advies
Talentscan Klein

Met de AMN Talentscan bekijken we welke capaciteiten en persoonlijkheid iemand heeft. De talentscan is geschikt voor jou, of dat van medewerkers. Met de talentscan worden er conclusies getrokken over bijvoorbeeld: De leerintelligentie, logisch redeneren, dynamiek, werkhouding, zelfredzaamheid en competenties.

Talentscan
Taal Reken Toets Klein

Met de TOA-toetsen kan worden vastgesteld welk niveau (CEF-niveau) een deelnemer heeft op het gebied van taal en rekenen. Zo kun je zien waar je momenteel staat en waar je naar toe moet. Aan de hand van die informatie kan er gekeken worden naar hoe je daar kunt komen.

Taal en Rekentoets (TOA-toets)
Taaltoes Kleur Klein

Met deze taaltoets wordt vastgesteld welk niveau een deelnemer heeft op het gebied van taal. Lezen, schrijven, spelling en gesprekvorming. Zo kun je zien welke afstand er is tot het gewenste niveau op het gebied van taal.

Taaltoets
Beroepskeuzetest Klein

Wanneer je nog niet weet wat je wilt doen, of wanneer je aan het onderzoeken bent welke (om)scholing bij je past. Dan is een beroepskeuzetest ideaal voor jou of voor één van je werknemers.

Beroepskeuzetest

Contactpersonen

Joan Adriaanse
Projectmanager Bedrijfsopleidingen
j.adriaanse@curio.nl
06 1243 18 51
Lucinda Jochems-Clarijs
Beleidsondersteuner bedrijfsopleidingen
l.jochems-clarijs@curio.nl
06 2277 78 55
Ivo van Opbergen
Accountmanager Bedrijfsopleidingen
i.vanopbergen@curio.nl
06 1343 51 89