You are here:

STAP budget

Bekijk het cursusaanbod met STAP budget


Default Thumbnail

Persoonlijk profileren op de arbeidsmarkt

Breda, Etten-Leur of Roosendaal

Hoe haal je het beste uit jezelf naar boven? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Hoe profileer je je op een daadkrachtige manier? Hoe communiceer je helder, en wanneer nodig overtuigend, waar je wensen en belangen liggen?
In de training “Persoonlijk Profileren” leer je hoe je jezelf sterker kunt profileren en hoe je optimaal gebruik kunt maken van je talenten en vermogens. Doel van dit traject is om jou zelfredzaam te maken op de arbeidsmarkt. Het schrijven van sollicitatiebrieven/ motivatiebrieven en het oefenen van netwerk- en sollicitatiegesprekken behoren hier ook bij.

Voorschoolse Opvang

Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE)

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) zorgt ervoor dat kinderen zonder achterstand in groep 3 beginnen. Met deze VVE-training leg je, als medewerker in de kinderopvang, een stevige basis in het pedagogisch-didactisch handelen.

Radiologie In De Tandheelkunde

Stralingshygiëne in de tandartspraktijk

Roosendaal

Tijdens deze cursus doe je voldoende theoretische kennis in praktische vaardigheden op om, in opdracht van een tandarts, goede en veilige dentale röntgenfoto’s te kunnen maken.

Tevens moet de tandartsassistent eenmaal per vijf jaar een herhalingscursus over tandheelkundige radiologie volgen. Curio biedt deze herhalingscursus aan.

Praktijkopleider Worden Horeca

Cursus praktijk opleider Horeca

Breda

Zou je graag jouw kennis willen delen en overbrengen op jong Horeca talent? Of wil je binnen een jou bedrijf leerlingen opleiden tot Horeca toppers? Dan is een cursus tot leermeester of praktijk opleider in de Horeca echt iets voor jou.

Hondentrimmen

Hondentrimmen

Breda

Zijn honden je lievelingsdieren en lijkt het je leuk om voor je werk met honden te werken? Wat dacht je van het knippen van hun vacht? Dan is de opleiding hondentrimmen misschien wel iets voor jou. Met je eigen hondentrimsalon kun je je eigen werkdagen en werktijden indelen. Leer alles over dit mooie vak met onze vernieuwde opleiding hondentrimmen.

Default Thumbnail

Beter communiceren: Meer plezier in je werk

Etten-Leur

Heb jij ook last van een hoge werkdruk(beleving) en/of worstel je met alle taken en verantwoordelijkheden die op je afkomen? Die hoge werkdruk en/of de beleving hiervan zorgt er soms voor dat je minder plezier hebt in je werk en niet die kwaliteit kan leveren die je zou willen leveren.

Door te leren hoe je jouw ideale weekplanning kan vormgeven, nee kan zeggen, en je je beter kan focussen op een taak en meer kan ontspannen, krijg je uiteindelijk weer meer plezier in je werk.