You are here:

Scholing met subsidie

Bekijk het cursusaanbod dat in aanmerking komt voor subsidie aanvraag.


Default Thumbnail

Persoonlijk profileren op de arbeidsmarkt

Breda, Etten-Leur of Roosendaal

Hoe haal je het beste uit jezelf naar boven? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Hoe profileer je je op een daadkrachtige manier? Hoe communiceer je helder, en wanneer nodig overtuigend, waar je wensen en belangen liggen?
In de training “Persoonlijk Profileren” leer je hoe je jezelf sterker kunt profileren en hoe je optimaal gebruik kunt maken van je talenten en vermogens. Doel van dit traject is om jou zelfredzaam te maken op de arbeidsmarkt. Het schrijven van sollicitatiebrieven/ motivatiebrieven en het oefenen van netwerk- en sollicitatiegesprekken behoren hier ook bij.

Default Thumbnail

Veilig werken

Breda of Roosendaal

Veilig werken is een breed begrip en belangrijk in elke branche. Het is interessant voor mensen die met bepaalde middelen of apparatuur werken waarbij het van belang is te letten op de veiligheid. De cursus verdiept zich in deze stof en creëert bewustwording.

Voorschoolse Opvang

Basiscursus ontwikkelingsgericht werken in de Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE)

Werk je in de kinderopvang en wil je:

  • je verder professionaliseren?
  • meer leren over ontwikkelingsgericht werken met jonge kinderen?
  • jonge kinderen stimuleren in hun ontwikkeling op verschillende gebieden?
  • zorgen dat kinderen zonder achterstand aan groep 3 kunnen beginnen?

Dan past deze cursus helemaal bij jou!

Radiologie In De Tandheelkunde

Stralingshygiëne in de tandartspraktijk

Roosendaal

Tijdens deze cursus doe je voldoende theoretische kennis in praktische vaardigheden op om, in opdracht van een tandarts, goede en veilige dentale röntgenfoto’s te kunnen maken.

Tevens moet de tandartsassistent eenmaal per vijf jaar een herhalingscursus over tandheelkundige radiologie volgen. Curio biedt deze herhalingscursus aan.

Praktijkopleider Worden Horeca

Cursus praktijk opleider Horeca

Breda

Zou je graag jouw kennis willen delen en overbrengen op jong Horeca talent? Of wil je binnen een jou bedrijf leerlingen opleiden tot Horeca toppers? Dan is een cursus tot leermeester of praktijk opleider in de Horeca echt iets voor jou.

Koken Voor Volwassenen

Koken in de horeca voor volwassenen - mbo certificaat

Breda

Bent u gek op koken en vindt u het leuk de keuken draaiende te houden? Wilt u graag werken als zelfstandig werkend kok of een erkend branchediploma halen om door te groeien? Dan is deze branche-opleiding echt iets voor u!