You are here:

Workshop succesvolle sauzen

Ben jij een echte kookliefhebber en wil je graag de perfecte sauzen bij je gerecht serveren? In de workshop succesvolle sauzen, leer je wat de basis is van iedere saus en hoe je hier variaties op kunt maken. Ook kijken we naar de punten waar het mis kan gaan bij het maken van een saus en hoe je dat probleem weer oplost.

Algemene informatie over de workshop

Data: De cursus wordt ingepland bij voldoende aanmeldingen.
Bijzonderheden: Een gerecht is niet compleet zonder een goede saus. Het maken van een saus vinden veel mensen lastig. Maar het hoeft niet moeilijk te zijn als je weet wat je moet doen. Via deze workshop geven wij tips voor het maken van ambachtelijk sauzen op “sterrenniveau”. Onze docent vertelt alle ins en outs over basissauzen en welke variaties je kunt maken aan de hand van een basissaus.
Locatie: Curio, Markendaalseweg te Breda
Voor: Medewerkers die werkzaam zijn in de horeca en hobbykoks die hun professionele kennis willen verbreden.
Door: Een docent horeca van Curio
Kosten: €175 per persoon (vrijgesteld van btw)
Duur: De workshop wordt verzorgd in 1 avond van 5 klokuren. Tijdens de workshop bereid je zelf passende gerechten/hapjes.

Een gerecht is niet compleet zonder een goede saus. Het maken van een saus vinden veel mensen lastig. Maar het hoeft niet moeilijk te zijn als je weet wat je moet doen.

Via deze workshop geven wij tips voor het maken van verrukkelijke sauzen. Onze docent vertelt alle ins en outs over basissauzen en welke variaties je kunt maken aan de hand van een basissaus.

Wat kan er mis gaan bij het maken van een saus? (te dik, te dun, klontjes) En hoe los je dit op? Tijdens deze workshop komen diverse warme en koude sauzen aan bod.

Na afloop van de workshop kunt u de perfecte saus bereiden voor bij het diner, dat u gaat bereiden samen met uw medecursisten.


Inhoud van de workshop

De workshop Succesvolle sauzen wordt verzorgd gedurende 1 avond van 5 klokuren waarbij je zelf passende gerechten en hapjes bereid.

Resultaat

Tijdens de workshop vergroot je de kennis over het maken van de perfecte saus en de diverse toepassingsmogelijkheden.

Je ontvangt na afronding van de workshop een bewijs van deelname.

Wilt u een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.