You are here:

Workshop BBQ

Ben jij een echte barbecueliefhebber en wil jij je kennis verbreden over grillen en barbecueën? Barbecueën en grillen is de laatste jaren enorm populair geworden. Barbecueën is niet eenvoudig. In deze workshop worden je vaardigheden en handigheidjes bijgebracht die je goed kunt gebruiken deze zomer!

Workshop Bbq

Algemene informatie over de workshop

Data: De cursus wordt ingepland bij voldoende aanmeldingen.
Bijzonderheden: Barbecueën en grillen heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Het vergt enige techniek om een goede barbecue-maaltijd te verzorgen. In deze workshop worden je vaardigheden en handigheidjes bijgebracht die je direct kunt toepassen deze zomer!
Locatie: Curio, Markendaalseweg te Breda
Voor: Medewerkers die werkzaam zijn in de horeca en hobbykoks die hun professionele kennis willen verbreden.
Door: Een docent horeca van Curio
Kosten: €175 per persoon (vrijgesteld van btw)
Duur: De workshop wordt verzorgd in 1 avond van 5 klokuren. Tijdens de workshop bereid je zelf passende gerechten.

Barbecueën en grillen is de laatste jaren enorm populair geworden. Barbecueën is niet eenvoudig. In deze workshop worden je vaardigheden en handigheidjes bijgebracht die je goed kunt gebruiken deze zomer! Welke ingrediënten lenen zich bij uitstek voor een barbecue? Wat is belangrijk bij het marineren van vlees of vis? Hoe beheers je de temperatuur van de barbecue goed? Hoe weet je of je product de juiste cuisson (gaarheid) heeft? En wat zijn mooie bijgerechten voor een bbq?


Inhoud van de workshop bbq

De workshop bbq wordt verzorgd gedurende 1 avond van 5 klokuren waarbij je zelf passende gerechten bereid en verzorgd. Gedurende deze avond gaan we o.a. werken met de 'Big Green Egg'.

Resultaat

Na afronding van de cursus is je kennis vergroot over grillen en barbecueën van het perfecte stukje vlees, vis, gevogelte en zelfs patisserie. Je ontvangt na afronding van de workshop een bewijs van deelname.

Wilt u deze cursus bbq op maat? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.