You are here:

Masterclass Boulanger; Productontwikkeling

Leer van vakspecialisten de kneepjes van het vak, verbreed uw kennis en vaardigheden.

 

 Data:

De masterclass is gepland op de volgende data:

  • 14 februari 2022 (onder voorbehoud)
  • 7 maart 2022
  • 9 mei 2022
Bijzonderheden: Inclusief lesmateriaal en benodigdheden
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor:

Deze masterclass is bestemd voor professionele bakkers die hun kennis en vaardigheden willen verbreden/uitbreiden en verbeteren.

Door: Curio voedsel en gastvrijheid
Kosten:

€ 700,00 per persoon (vrijgesteld van btw)

Duur: De masterclass wordt gegeven in drie lessen (middag).


Algemeen

Heeft u een passie voor brood én een opleiding bakkerij en/of horeca op zak? Dan is een mastercursus rondom een thema echt iets voor u. Als gepassioneerde broodbakker werkt u wekelijks aan vernieuwing en verbetering van Boulanger producten. Tijdens de mastercursus leert u van vakspecialisten de kneepjes van het vak. Hierdoor verbreed u uw kennis en vaardigheden.

U wordt tijdens de mastercursus uitgedaagd om uw kennis om te zetten in het bereiden van mooie, (h)eerlijke producten. Het is echt een cursus voor bakkers die zich nog verder willen verdiepen in één van de oudste ambachten die we in Nederland kennen. We hebben verschillende cursussen, deze kunnen los gevolgd. Maar ook als gehele opleiding.

 

Inhoud

Productontwikkeling is essentieel om je als bakker te onderscheiden. In 7 middagen gaan we aan de slag met de verschillende mogelijkheden hierin zijn. 2 momenten zijn op dinsdag waardoor er ook de mogelijkheid is om hierin meer gebruik te maken van desems. Één onderdeel van deze mastercursus worden verzorgd door Giel Vermeulen.

 

Wilt u een maatwerk training? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.