You are here:

Masterclass Boulanger; Luxe degen & Viennoiserie

Leer van vakspecialisten de kneepjes van het vak, verbreed uw kennis en vaardigheden.

 

 Data:

De masterclass wordt ingepland bij voldoende belangstelling.

Bijzonderheden: Inclusief lesmateriaal en benodigdheden
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor:

Deze masterclass is bestemd voor professionele bakkers die hun kennis en vaardigheden willen verbreden/uitbreiden en verbeteren.

Door: Curio voedsel en gastvrijheid
Kosten:

€ 500,00 per persoon (vrijgesteld van btw)

Duur: De masterclass wordt gegeven in vijf dagdelen (middag).


Algemeen

Heeft u een passie voor brood én een opleiding bakkerij en/of horeca op zak? Dan is een mastercursus rondom een thema echt iets voor u. Als gepassioneerde broodbakker werkt u wekelijks aan vernieuwing en verbetering van Boulanger producten. Tijdens de mastercursus leert u van vakspecialisten de kneepjes van het vak. Hierdoor verbreed u uw kennis en vaardigheden.

U wordt tijdens de mastercursus uitgedaagd om uw kennis om te zetten in het bereiden van mooie, (h)eerlijke producten. Het is echt een cursus voor bakkers die zich nog verder willen verdiepen in één van de oudste ambachten die we in Nederland kennen. We hebben verschillende cursussen, deze kunnen los gevolgd. Maar ook als gehele opleiding.

 

Inhoud

Bij de mastercursus Luxe degen en Viennoiserie  (o.a koffiebroodjes, croissants, brioche) staan rijke degen en getoerd gerezen producten in de schijnwerpers.
Er wordt gekeken naar verschillende producten uit deze productgroepen en wat het effect is van de kwaliteiten van de bepaalde grondstoffen.
Ook zullen er verschillende modellen van het getoerd gerezen naar voren komen.
Éen dagdeel van de mastercursus worden verzorgd door Wietse Schiere.

 

Wilt u een maatwerk training? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.