You are here:

Masterclass Boulanger; Kookstukken

Heb je een passie voor brood én een opleiding bakkerij en/of horeca op zak? Specialiseer je dan als boulanger. In deze cursus gaan we je alles leren over het maken van de mooiste kookstukken. Als gepassioneerde broodbakker is dit een vernieuwing en verbetering van de boulanger producten. Tijdens de mastercursus leert u van vakspecialisten de kneepjes van het vak en verbreed je jouw kennis en vaardigheden.

 

 Data:

De masterclass wordt ingepland bij voldoende belangstelling.

Bijzonderheden: Inclusief lesmateriaal en benodigdheden
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor:

Deze masterclass is bestemd voor professionele bakkers die hun kennis en vaardigheden willen verbreden/uitbreiden en verbeteren.

Door: Curio voedsel en gastvrijheid
Kosten:

€ 400,00 per persoon (vrijgesteld van btw)

Duur: De masterclass wordt gegeven in zes lessen (middag).


Algemeen

Heb je een passie voor brood én een opleiding bakkerij en/of horeca op zak? Specialiseer je dan als boulanger. In deze cursus gaan we je alles leren over het maken van de mooiste kookstukken. Als gepassioneerde broodbakker is dit een vernieuwing en verbetering van de boulanger producten. Tijdens de mastercursus leert u van vakspecialisten de kneepjes van het vak en verbreed je jouw kennis en vaardigheden.

Wordt uitgedaagd om je kennis om te zetten in het bereiden van mooie, (h)eerlijke producten. Het is echt een cursus voor bakkers die zich nog verder willen verdiepen in één van de oudste ambachten die we in Nederland kennen. We hebben verschillende boulanger cursussen, deze kunnen los gevolgd. Maar ook als een volledige opleiding.

 

Inhoud

Bij de mastercursus kookstukken gaan we met 3 verschillende graansoorten de mooiste kookstukken maken. De graansoorten die we gebruiken zijn rode tarwe, quinoa en haver.
Het doel van de kookstukken is om meer vocht in de brood te krijgen en het brood extra lang lekker te houden.

Wilt u een maatwerk training? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.