You are here:

Masterclass Boulanger; Dieetproducten

Leer van vakspecialisten de kneepjes van het vak, verbreed uw kennis en vaardigheden.

 

 Data:

De masterclass is gepland op de volgende data:

  • 21 en 22 februari 2022
  • 23 mei 2022
Bijzonderheden: Inclusief lesmateriaal en benodigdheden
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor:

Deze masterclass is bestemd voor professionele bakkers die hun kennis en vaardigheden willen verbreden/uitbreiden en verbeteren.

Door: via Curio voedsel en gastvrijheid
Kosten:

€ 200,00 per persoon (vrijgesteld van btw)

Duur: De masterclass wordt gegeven in drie dagdelen (middag).


Algemeen

Heeft u een passie voor brood én een opleiding bakkerij en/of horeca op zak? Dan is een mastercursus rondom een thema echt iets voor u. Als gepassioneerde broodbakker werkt u wekelijks aan vernieuwing en verbetering van Boulanger producten. Tijdens de mastercursus leert u van vakspecialisten de kneepjes van het vak. Hierdoor verbreed u uw kennis en vaardigheden.

U wordt tijdens de mastercursus uitgedaagd om uw kennis om te zetten in het bereiden van mooie, (h)eerlijke producten. Het is echt een cursus voor bakkers die zich nog verder willen verdiepen in één van de oudste ambachten die we in Nederland kennen. We hebben verschillende cursussen, deze kunnen los gevolgd. Maar ook als gehele opleiding.

 

Inhoud

Tegenwoordig worden dieetproducten steeds belangrijker in de brood en banket bakkerij (o.a. glutenvrij, koolhydraat arm, lactosevrij). De consument is zich meer bewust van wat hij/zij inneemt.
Bij dieetproducten wordt er gekeken naar glutenvrij en Koolhydraat arm brood.
We gaan 2 middagen aan de slag met dieetproducten.

 

Wilt u een maatwerk training? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.