You are here:

Masterclass Boulanger; Desem

Leer van vakspecialisten de kneepjes van het vak, verbreed uw kennis en vaardigheden.

 

 Data:

De masterclass wordt ingepland bij voldoende belangstelling.

Bijzonderheden: Inclusief lesmateriaal en benodigdheden
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor:

Deze masterclass is bestemd voor professionele bakkers die hun kennis en vaardigheden willen verbreden/uitbreiden en verbeteren.

Door: Gerard Hardeman, via Curio voedsel en gastvrijheid
Kosten:

€ 800,00 per persoon (vrijgesteld van btw)

Duur: De masterclass wordt gegeven in zes lessen (middag).


Algemeen

Heeft u een passie voor brood én een opleiding bakkerij en/of horeca op zak? Dan is een mastercursus rondom een thema echt iets voor u. Als gepassioneerde broodbakker werkt u wekelijks aan vernieuwing en verbetering van Boulanger producten. Tijdens de mastercursus leert u van vakspecialisten de kneepjes van het vak. Hierdoor verbreed u uw kennis en vaardigheden.

U wordt tijdens de mastercursus uitgedaagd om uw kennis om te zetten in het bereiden van mooie, (h)eerlijke producten. Het is echt een cursus voor bakkers die zich nog verder willen verdiepen in één van de oudste ambachten die we in Nederland kennen. We hebben verschillende cursussen, deze kunnen los gevolgd. Maar ook als gehele opleiding.

 

Inhoud

Met het onderwerp desem werken we met vertraagde rijsprocessen. Dit komt ten goede aan de smaakbevordering, houdbaarheid etc.
We gaan gevulde broden en ongevulde broden maken.
Bij deze masterclass wordt gebruik gemaakt van een 2 daagse cyclus. Op maandagmiddag en dinsdagmiddag vinden de lessen plaats. Een onderdeel van de mastercursus wordt verzorgd door Gerard Hardeman.

 

Wilt u een maatwerk training? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.