You are here:

Digitale vaardigheden

Met de ontwikkelingen in de afgelopen jaren, kunnen wij bijna niet meer zonder een computer, mobiele telefoon of een tablet. Alles moet digitaal en online. Digitale vaardigheden zijn daarom belangrijk om in deze samenleving mee te kunnen gaan. In deze training leer je de basisvaardigheden van de digitale wereld.

Aanmelden voor 30 mei, 2023

Algemene informatie training digitale vaardigheden

Mensen hebben regelmatig ondersteuning nodig bij het werken met een computer. Of het nu is om een computer sneller te maken, te zorgen dat ze kunnen printen of wanneer ze vragen hebben over een verdachte email. Voor die werkzaamheden zijn alleskunners nodig die echt begrijpen hoe computers en toepassingen werken, die met de gebruiker mee kunnen denken om een passende oplossing te komen. Deze training is de ideale start om naar zo’n functie te groeien.

Als deelnemer aan de training leer je de computer en de mogelijkheden hiervan kennen. Van besturingssysteem, tot de details van MS Office.
Bij de uitleg gaan we uit van praktische en theoretische voorbeelden die herkenbaar zijn. Je krijgt direct feedback op je antwoorden. Ook ontvang je theoretische kennis.

Data:

Data worden in overleg afgesprokenli

Locatie:

Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda

Voor:

De training is bestemd voor werkenden die hun digitale vaardigheden willen aanscherpen en / of zich willen omscholen naar werkzaamheden in de ICT.

Door: Professionele docenten die werkzaam zijn in het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen.
Kosten:

€ 1000,00 per persoon (vrijgesteld van btw)

Duur: De training wordt gegeven in 8 lessen van 3 uur.

Voor wie is deze training digitale vaardigheden?

De training is bedoeld voor werkenden die hun digitale vaardigheden willen aanscherpen. Of volwassenen die zich willen omscholen naar werkzaamheden in de ICT.

De training maakt je digitaal hulpvaardig. Deze training vraagt veel zelfstandigheid. We verwachten van onze cursisten dat je thuis over een computer beschikt waarop je de opdrachten kunt maken.

Inhoud van de training digitale vaardigheden

In deze praktische training komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

1. Windows
2. Word basis
3. Excel basis
4. Internet & email basis
5. MS Teams basis

De training is ingedeeld in modules en is voor iedereen anders. De training wordt echt op maat geven, omdat ieder toch weer een andere voorgrond heeft.

Alle onderwerpen worden ondersteund met praktische oefeningen. De training wordt gegeven in 8 lessen van 3 uur. Je gaat ook zelfstandig thuis werken. 

Bij maatwerktrajecten is er ruimte voor bedrijfsspecifieke toepassingen, vragen en doelstellingen.

Resultaat van de training digitale vaardigheden - basis

De training wordt afgesloten met opdrachten.

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid, actieve deelname en een voldoende resultaat een certificaat van Curio.

Wil je een maatwerk training? Wij brengen graag een offerte uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van de organisatie.