You are here:

Digitale vaardigheden - gevorderd

De training digitale vaardigheden - gevorderd is bedoeld voor mensen die willen gaan werken in de ICT of die willen ondersteunen in de kantoorautomatisering. Overweeg je van je hobby je carrière te maken, of zoek je een solide basis om te starten met een MBO3 opleiding in de ICT, dan is deze cursus geschikt.

Algemene informatie training digitale vaardigheden - gevorderd

 Data: De cursus wordt ingepland bij voldoende belangstelling.
Voor: De training is bestemd voor cursisten die werkzaam willen zijn in de ICT. Cursisten die gebruikers gaan ondersteunen in de kantoorautomatisering.
Door: Professionele docenten die werkzaam zijn in het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen.
Kosten:

€ 1050,00 per persoon (vrijgesteld van btw)

Duur: De training wordt gegeven in 12 sessies van 3 uur.

Voor wie is deze training digitale vaardigheden - gevorderd?

Mensen hebben regelmatig ondersteuning nodig bij het werken met een computer. Of het nu is om een computer sneller te maken, te zorgen dat ze kunnen printen of wanneer ze vragen hebben over een verdachte email. Voor die werkzaamheden zijn alleskunners nodig die echt begrijpen hoe computers en toepassingen werken, die met de gebruiker mee kunnen denken om een passende oplossing te komen. Deze cursus is de ideale start om naar zo’n functie te groeien.

De cursist leert de computer en de mogelijkheden hiervan kennen. Van besturingssysteem, tot de details van MS Office. Daarnaast heeft deze cursus veel nadruk op digitale samenwerking en digitale veiligheid.

Bij de uitleg gaan we uit van praktische en theoretische voorbeelden die onze cursisten herkennen. De cursisten zien in de instructiefilms hoe handelingen moeten worden uitgevoerd, daarna maken ze er opdrachten over. Zij krijgen direct feedback op hun antwoorden. Daarnaast krijgen cursisten in deze cursus ook theoretische kennis aangereikt.

De training maakt cursisten digitaal hulpvaardig. Deze cursus vraag veel zelfstandigheid van de cursisten. We verwachten van onze cursisten dat zij thuis over een computer beschikken waarop zijn opdrachten kunnen maken.

Inhoud van de training digitale vaardigheden - gevorderd

In deze praktische training komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

  • Theorie
  • Digitale veiligheid
  • Online Samenwerken
  • Sociale Media
  • Windows 10
  • Internet & Mail
  • Computer Essentials
  • MS Office, inclusief MS Teams

Alle onderwerpen worden ondersteund met praktische oefeningen. De training wordt gegeven in 12 lessen van drie uur. De student kan ook zelfstandig thuis werken.

Na de afloop van de training beschikt de deelnemer over de volgende vaardigheden:

  • Digitale hulpvaardigheid
  • Bewust van de bedreigingen op internet

Bij maatwerktrajecten is er ruimte voor bedrijfsspecifieke toepassingen, vragen en doelstellingen.

Resultaat

De training wordt afgesloten met een praktijkexamen van 10 opdrachten.

Na afronding van de training ontvangen deelnemers, op basis van aanwezigheid, actieve deelname en een voldoende resultaat bij het praktijkexamen een Bewijs van Deelname van Curio.

Afhankelijk van de resultaten en de te volgen vervolgopleiding kan dit Bewijs van Deelname vrijstellingen opleveren bij een vervolgopleiding. Wij adviseren cursisten in dit geval contact op te nemen met het examenburo bij hun vervolgopleiding.

Wilt u een maatwerk training? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.