You are here:

Cursus bloemwerken voor feesten en partijen Bloem

Bij feesten en partijen zijn bloemwerken een belangrijk onderdeel van de aankleding. In deze cursus leer je dan ook hoe je met jouw bloemen mooie bloemwerken maakt voor feesten en partijen.

Algemene informatie cursus bloemwerken voor feesten & partijen

In deze cursus leer je hoe je met jouw bloemen mooie bloemwerken maakt voor feesten en partijen. Hierbij kun je denken aan versiering van het podium, de altaar of voor een spreekgestoelte. Maar je kunt ook tafelversiering maken en vrijstaande of hangende bloemstukken.
Deze cursus kan een mooie aanvulling zijn op je huidige technieken voor bloemwerken. Maar deze cursus is ook te volgen wanneer je een instapper bent.

Data:

De module wordt ingepland bij voldoende belangstelling.

Bijzonderheden: 4 van de 8 lessen, zijn compleet verzorgd van de benodigde materialen zoals bloemen, groen, gebruik van hulpmaterialen en gereedschap. Per bijeenkomst wordt er een instructiekaart uitgereikt.
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor: Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen dan wel verbeteren in het maken van diverse soorten ruimteversieringen.
Door: Roosmarijn Kautz, sectordocent Bloem, groen en styling
Kosten:

€400,00 (vrijgesteld van BTW) per module (8 lessen)

Het komende opleidingsjaar is er een subsidiemogelijkheid via ‘NL leert door’ voor deze cursus. Via deze subsidie kan een korting van € 400,00 of meer toegekend worden op de cursuskosten indien je voor meerdere modules tegelijk inschrijft. Uiteraard zijn er wel voorwaarden verbonden aan het verkrijgen van deze subsidie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met J.adriaanse@curio.nl of G.vanderveeken@curio.nl

Duur: De module wordt gegeven op 8 opeenvolgende (schoolvakanties uitgezonderd) woensdagavonden van 19.00-22.00u.

Inhoud van de cursus bloemwerken voor feesten & partijen

De volgende onderwerpen komen aan de orde tijdens de training:

  • Gestoken podiumversiering parallel en/of centraal punt
  • Uitgebreide tafeldecoratie of decoratie voor op een buffet
  • Versiering voor in de kerk (altaar, spreekgestoelte, kaars)
  • Vrijstaand object
  • Vrij hangend object

De training wordt als volgt gegeven:

Je start met een instructie d.m.v. een demonstratie met hierbij de instructiekaarten als naslagwerk. Hierna ga je zelf aan de slag en geeft de sectordocent aanwijzingen en biedt hulp waar nodig. Tijdens de nabespreking krijg je feedback en leer je van elkaars werk.

Resultaat

Na de afloop van de training beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Je kunt aan de slag als medewerker in de bloemenbranche

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een Bewijs van Deelname van Curio.


Wilt u een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.