Verlengingsbijeenkomst mollen- en woelrattenbestrijding

Heeft u al een licentie mollen- en woelrattenbestrijding om met fosforwaterstof-houdende middelen te werken? Deze licentie is vijf jaar geldig. In deze vijf jaar dient u een verlengingsbijeenkomst bij te wonen. Tijdens deze verlenging wordt uw kennis opgefrist. Na het bijwonen van de verlengingsbijeenkomst ontvangt u een nieuwe licentie Mollen- en Woelrattenbestrijding van Bureau Erkenningen.

Aanmelden voor 1 juli, 2021

Data: De cursus vindt plaats op 1 maart van 9:00-12:00u.
De data zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.
Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee, lesmateriaal en afmelding bij Bureau Erkenningen.
Locatie: Prinsentuin College, Frankenthalerstraat 15, Breda
Voor: Iedereen in bezit van een geldige licentie mollen- en woelrattenbestrijding om met fosforwaterstofhoudende middelen te werken.
Door: Jan van der Graaff
Kosten: € 70,00 per persoon per verlengingsbijeenkomst (vrijgesteld van btw).
Duur: Één dagdeel van drie uur.

Algemene informatie
Heeft u al een licentie mollen- en woelrattenbestrijding om met fosforwaterstof-houdende middelen te werken? Deze licentie is vijf jaar geldig. In deze vijf jaar dient u een verlengingsbijeenkomst bij te wonen. Tijdens deze verlenging wordt uw kennis opgefrist. Na het bijwonen van de verlengingsbijeenkomst ontvangt u een nieuwe licentie Mollen- en Woelrattenbestrijding van Bureau Erkenningen.

Lesmiddelen
Prinsentuin College Contractonderwijs beschikt over professionele docenten die werkzaam zijn in het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen. Ter ondersteuning is er beeld materiaal beschikbaar en ontvangt u een lesboek.

Resultaat
Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u vanaf 3 maanden voor het einde van de geldigheid van uw huidige licentie, een nieuw pasje van Bureau Erkenningen. Deze is weer vijf jaar geldig. Binnen deze vijf jaar dient u weer een verlengingsbijeenkomst bij te wonen.

Vervolg
De cursussen 'Gewasbescherming A' en 'Gewasbescherming B' bevelen wij u van harte aan.

Wilt u een incompany traject? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.

Verlengingsbijeenkomst mollen- en woelrattenbestrijding

Aanmelden voor 1 juli, 2021