You are here:

Gratis webinar: servicegericht zijn én blijven in coronatijd

De coronacrisis brengt veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Zowel maatschappelijk als economisch. De mondkapjesplicht leidt tot agressiviteit in openbare gelegenheden. Schelden, spugen, slaan, bedreigingen: alles komt voorbij in het nieuws. Personeel krijgt er ineens beveiligingstaken bij. Dat roept veel vragen op. Hoe ga je hiermee om? Wat mag je wel of niet? Wanneer bel je de politie? Hoe blijf je ondanks alles servicegericht? Deze vragen en meer worden behandeld in het webinar dat Curio beveiliging op dinsdag 2 februari 2021 organiseert.

Service In Corontijd Webinar

Wat kun je verwachten?

In het webinar bespreken we verschillende thema’s. Van weerbaarheid tot wet en regelgeving. En van communicatie tot samenwerking met politie en handhaving. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Enkele vragen die zeker beantwoord zullen worden tijdens de webinar zijn:

  • Mag ik om iemand z’n medische gegevens vragen?
  • Mag ik iemand aanspreken op het niet dragen van een mondkapje?
  • Hoe kan ik klantvriendelijk blijven zonder dat ze mijn glimlach zien?

Voor wie?

Het webinar is voor iedereen die in zijn of haar werk in aanraking komt met klanten, gasten of bezoekers, zoals horecamedewerkers of winkelpersoneel.

Wanneer?

Het webinar vindt live plaats op dinsdag 2 februari 2021. We zenden het webinar uit via Microsoft Teams. Je kunt kiezen uit twee tijdssloten:

  • 16.30 – 18.00 uur
  • 19.00 – 20.30 uur

Aanmelden is verplicht. Na aanmelding ontvang je de link naar het webinar in je mailbox.

Door wie?

Curio beveiliging organiseert het webinar met medewerking van Curio bedrijfsopleidingen, ondernemingsorganisatie VNO-NCW en het Werkgeversservicepunt West-Brabant (WSP). Het webinar wordt gegeven door verschillende professionals uit het beveiligingsveld.

Heb je nog vragen?

Als je meer wilt weten over het webinar, neem dan contact op met Ivo van Opbergen (Curio bedrijfsopleidingen) of Kirsten Bos (Curio onderwijsmanager).

Ivo van Opbergen: 06-13435189
Kirsten Bos: 06-30647188

Meld je aan:

Leuk dat je je aanmeldt voor het webinar ‘Servicegericht zijn én blijven in coronatijd’. Zijn er zaken waar je momenteel tegenaan loopt in je werk? Of heb je specifieke vragen? Geef dat dan hieronder aan in het formulier. Tijdens het webinar zullen we de ingezonden vragen en problemen behandelen. Selecteer hieronder het tijdstip waarop je het webinar wilt volgen. En vergeet niet om na het invullen van je gegevens op versturen te klikken. Je ontvangt binnen een paar minuten een bevestiging per mail.