You are here:

Wat vind je hier?

Het is in deze tijd belangrijk om leuke dingen te blijven doen en genoeg te bewegen. Soms kan dat toch best lastig zijn. Heb jij alles al gedaan denk je en heb je wat nieuwe ideeën nodig? Dan ben je op de goede pagina en lees snel verder!

Nieuw op Netflix: dit moet je zien!

Het is bijna niet te geloven maar we zitten alweer in de maand mei van 2021. 2021 ja. Time flies with corona, zullen we maar zeggen. Hoewel het buiten steeds lekkerder weer wordt, zijn avondjes netflixen op de bank nog altijd vaste prik. Deze avonden zul je deze maand heel goed doorkomen, want er zijn heel wat nieuwe films en series op Netflix.

Iedere maand zijn er weer genoeg leuke nieuwe films en series te vinden op Netflix. De lijst van mei is ontzettend lang en daarom zijn er hieronder een paar uitgelicht:

Heb jij alle gave plekjes al ontdekt in jouw woonplaats?

Maak je eigen in en om het huis to-do list!

Het is lastig om leuke dingen te blijven in deze maar toch zijn er nog zo veel leuke opties om te doen in coronatijd. Maak snel jouw eigen in en om het huis to do list. Ga lekker naar buiten, wandellen, hardlopen, fietsen of skeeleren! Dit zijn allemaal dingen die je op de lijst kan zetten. Maar binnen zijn ook nog genoeg leuke dingen te doen! Wat dacht je van een filmavondje met je beste vriend of bak iets lekkers. Online zijn genoeg makkelijke recepten te vinden voor een heerlijke cake of taart. Wat ga jij doen aankomende week? 

Wil jij even lekker lachen? Check deze meme pagina's!