You are here:

Welkom collega

Wij missen je!
Het kan best lastig zijn om in deze tijd ergens te werken. Misschien mis je het contact met je collega’s of de snelle babbel bij het koffiezetapparaat, of toch die vrijmibo. Voorlopig zit het er jammer genoeg niet in dat we binnenkort allemaal weer massaal op kantoor aanwezig kunnen zijn.  

Daarom hebben wij deze pagina in het leven geroepen. Hier vind je jouw maandelijkse horoscoop \, de film en serie tips van jouw favoriete streamingplatform en  leuke verhalen van collega's. 

Nieuw op Netflix: dit moet je zien!

Het is bijna niet te geloven maar we zitten alweer in de maand mei van 2021. 2021 ja. Time flies with corona, zullen we maar zeggen. Hoewel het buiten steeds lekkerder weer wordt, zijn avondjes netflixen op de bank nog altijd vaste prik. Deze avonden zul je deze maand heel goed doorkomen, want er zijn heel wat nieuwe films en series op Netflix.

Iedere maand zijn er weer genoeg leuke nieuwe films en series te vinden op Netflix. De lijst van mei is ontzettend lang en daarom zijn er hieronder een paar uitgelicht:

Medewerkers aan het woord

Peter Dirven, Communicatieadviseur

 

Peter is, zoals hij zelf zegt, ‘5 x 11 jaar en sinds 2003 werkzaam bij Curio (toen nog ROC West-Brabant) in verschillende functies en op diverse plekken’. Hij woont samen met zijns 3 zoons (20, 19 en 15 jaar) in Breda. Hij houdt van enige gezelligheid en sport.

Hoe gaat het met je in Coronatijd
Op zich gaat het wel oké met mij, natuurlijk mis ik alle directe contacten met de collega’s, de gang naar het werk en locaties. Maar goed, tot nu toe nog gezond en dat is het belangrijkste.

Ideale thuiswerkplek
Oehh, daar ben ik misschien niet het goede voorbeeld voor. Ik zit gewoon in de woonkamer aan de eettafel op een gewone eettafelstoel achter de laptop. Mijn tip: ga zitten waar je dat het  fijnste vindt en je geen last van iets hebt.

Wat is het eerste wat je wil doen na Corona
Gelukkig heb ik mijn grote hobby hardlopen kunnen blijven doen. Maar familie en (sommige) vrienden weer knuffelen, gezellig spontaan met vrienden naar de kroeg, lekker uit eten, Carnaval vieren, jazzen op vakantie en ga zo maar door. Kortom een heleboel dus, en ook in die volgorde.