You are here:

Ontdek het bij Curio

Bij Curio geven we je de ruimte om te ontdekken hoe dingen werken, maar ook waar je talenten liggen en wat voor jou de beste manier van leren is.

Achtergrond Ontdek Hoe Het Werkt

Kiezen in coronatijd

Dit jaar gaat een school of opleiding kiezen net even anders. De fysieke open dagen gaan helaas niet door. Gelukkig zijn er allerlei andere manieren om kennis te maken met onze vmbo- en mbo-scholen. Zowel online als fysiek op onze locaties. Natuurlijk houden we altijd rekening met de geldende coronamaatregelen. Zo kun jij ook nu ontdekken wat het beste bij je past. 

Maak kennis met onze vmbo-scholen

Benieuwd naar onze vmbo-scholen? Kom dan kennismaken. Er zijn allerlei manieren om onze scholen te leren kennen. Met een interactieve rondleiding bijvoorbeeld. Je kunt ook een online voorlichtingspresentatie bekijken of de schoolbrochure aanvragen. Groep 8-leerlingen kunnen zich bij een aantal scholen aanmelden voor Kom proeven en beleven. Je volgt dan een aantal mini-lessen en ontdekt de school. Sommige locaties organiseren een alternatieve open dag. Bekijk via de link hieronder op welke manieren je kunt kennismaken met jouw favoriete school.

Kies online je mbo-opleiding

Een studie kiezen doe jij dit jaar vanuit je luie stoel. Curio maakt het je namelijk makkelijk door alle info die jij nodig hebt online te zetten. Nog geen idee wat je wilt gaan doen? Oriënteer je met onze voorlichtingen. Heb jij al een favoriete mbo-opleiding? Bekijk één van de 60 webinars die werden gegeven tijdens de online open dagen. Wil je weten hoe de leraren écht zijn? Chat live met studenten. Je ontdekt het online bij Curio.

Onderwijs Voor Volwassenen

Onderwijs voor volwassenen

In deze snel veranderende tijd is bijscholing en omscholing erg belangrijk. Curio zet sterk in op de snel veranderende markt en breidt de komende tijd haar aanbod voor volwassenen uit. Naast volledige mbo-opleidingen, bieden we ook korte cursussen en trainingen voor mbo-certificaten aan. Voor iedereen die zich een leven lang wil ontwikkelen.

Vmbo, mbo en meer

Curio is de beroepsopleider van regio. Onze docenten leiden studenten op die het meeste uit zichzelf willen halen. Deze talenten, van jong tot oud, kunnen zo aan de slag bij bedrijven en maatschappelijke organisaties in onze regio.