You are here:

Ben jij de nieuwe Curio-ambassadeur?

Jij bent trots op het mbo. Je kunt goed overtuigen. Nieuwe dingen maken je enthousiast. Je zit lekker op je plek op je Curio-opleiding. Na Joost en Ruben is het tijd voor een nieuwe ambassadeur. Iemand die graag anderen inspireert, die niet bang is aangelegd en die graag meehelpt om Curio verder op de kaart te zetten. Wij zoeken onze Voice of Curio!

Achtergrond Ambassadeur 1

Voer challenges uit

Om voor de titel van Curio ambassadeur in aanmerking te komen, dagen we je uit om verschillende challenges aan te gaan! Hierin toetsen we verschillende skills, die wenselijk zijn voor het Curio ambassadeurschap. Noteer alvast in je agenda: 

Datum Challenge Opdracht
30 april Uiterste aanmelddatum Niet van toepassing
4 - 11 mei De videopitch Maak een originele videopitch van maximaal 1 minuut. 
13 of 14 mei Het online interview Een online interview waarin je jouw rol als mogelijke Curio ambassadeur verder toelicht

18 - 12 juni

De influencer Kies een thema. Maak een video waarin je jouw visie toelicht. En verspreid je boodschap zo breed mogelijk.

Waarom zou ik meedoen?

Zoals de Voice of Holland natuurlijk wereldberoemd is in Nederland, word jij de Curio-beroemdheid! Je vergroot je netwerk, je spreekt interessante mensen en je krijgt de kans om je verhaal regelmatig te vertellen. We zoeken samen de media op en daar bereiden we je goed op voor. We leren je goed te presenteren en helpen je ook bij bijvoorbeeld het updaten van je Linkedin profiel. Tijdens grote Curio-evenementen kom jij aan het woord en afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, horen daar andere momenten bij.  

En omdat de Voices of Holland natuurlijk worden betaald voor hun optredens, doen we dat bij jullie ook! We hebben een goed uurtarief voor de inspanningen die je levert als Voice of Curio / Curio-ambassadeur. We maken daar goede en duidelijke afspraken over.  

Ben jij de nieuwe ambassadeur?

De aanmelding is gesloten. Vanaf maandag 4 mei starten we met de eerste challenge om in aanmerking te komen voor de titel van Curio ambassadeur.

En dan nog dit

Superleuk dat je (misschien) meedoet! We hebben nog wel een paar dingen die belangrijk zijn: 

  • In de periode mei dagen we je uit met verschillende challenges.
  • Je bent geen laatstejaars; je zult ook volgend collegejaar genoeg te doen krijgen, dus je moet nog wel hier naar college gaan.

Landelijke verkiezing

Door Curio-ambassadeur te worden, doe jij ook mee aan de landelijke verkiezing! Uiteindelijk is er één landelijke mbo-ambassadeur. Alle ROC’s doen mee, dus er zijn nog 41 andere mbo-studenten die het net zo spannend vinden als jij. De landelijke verkiezing bestaat uit verschillende bijeenkomsten waar je samen aan bepaalde opdrachten werkt. De jury let dan bijvoorbeeld op jouw oplossende vermogen en jouw leiderschapskwaliteiten. Uiteindelijk kom je op de ‘Dag van het mbo’, ergens in november, samen en dan wordt bekend wie de landelijke verkiezing wint.