You are here:

Curiodag CU online

Curiodag Hero

1 oktober

Tafelgasten

Sjoerd van Ramshorst leidt het gesprek met prikkelende vragen. Onze gastspreker is Paul Rosenmöller, voorzitter van de VO Raad. Muziek is er ook: Leo Blokhuis geeft muziekcollege en de 'Let's C-band' vult aan.
We verklappen alvast: je kunt niet om onze mbo ambassadeur Demi van Overveld en onze vice-ambassadeur Dagmar Perik heen!

Sjoerd van Ramshorst

Sportpresentator bij verschillende televisieprogramma's. Tijdens de Curiodag is hij de gespreksleider met prikkelende vragen.

Sjoerd
Paulrosenmoller

Paul Rosenmöller

Voorzitter van de VO Raad. Gastspreker tijdens de Curiodag.

Leo Blokhuis

Muziekliefhebber, popprofessor en theatermaker. Op de Curiodag trakteert hij ons op een muziekcollege.

Demi en Dagmar

Onze eigen Curio-mbo-ambassadeurs. In die rol vragen ze aandacht voor alles wat belangrijk is voor mbo-studenten. Ze zetten Curio op de kaart van West-Brabant.

Hoe haak je online aan?

CU online wordt gestreamd via Teams. Je kunt dus vanaf thuis kijken of vanaf je werklocatie. Denk je dan wel aan de coronarichtlijnen? Op deze webpagina lees je binnenkort hoe je kunt deelnemen. Je hoeft je niet aan te melden voor deze Curiodag. Je kunt gewoon aansluiten. 

Programma

Leerlingen, studenten, gasten van buiten Curio én collega's gaan samen het gesprek aan. Hoe is het met jou? Hoe staat het met Curio? Hoe gaat ons onderwijs? Vanuit onze eigen studio Eventum in Bergen op Zoom, zenden we live 'CU online' uit. CU online, voor en door Curio!

Tips?

Heb je onderwerpen of vragen die interessant kunnen zijn voor alle kijkers? Mail naar: nieuwsgierig@curio.nl