You are here:

Curiodag CU online

Curiodag Hero

1 oktober 2020

Tafelgasten

Sjoerd van Ramshorst leidt het gesprek met prikkelende vragen. Onze gastspreker is Paul Rosenmöller, voorzitter van de VO Raad. Muziek is er ook: Leo Blokhuis geeft muziekcollege en de 'Let's C-band' vult aan.
We verklappen alvast: je kunt niet om onze mbo ambassadeur Demi van Overveld en onze vice-ambassadeur Dagmar Perik heen!

Sjoerd van Ramshorst

Sportpresentator bij verschillende televisieprogramma's. Tijdens de Curiodag is hij de gespreksleider met prikkelende vragen.

Sjoerd
Paulrosenmoller

Paul Rosenmöller

Voorzitter van de VO Raad. Gastspreker tijdens de Curiodag.

Leo Blokhuis

Muziekliefhebber, popprofessor en theatermaker. Op de Curiodag trakteert hij ons op een muziekcollege.

Demi en Dagmar

Onze eigen Curio-mbo-ambassadeurs. In die rol vragen ze aandacht voor alles wat belangrijk is voor mbo-studenten. Ze zetten Curio op de kaart van West-Brabant.

Een tipje van de sluier

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan CU online. Eventum wordt langzaam klaargestoomd voor de Curiodag. Deze collega's, leerlingen en studenten staan te trappelen om er op 1 oktober een mooie dag van te maken: Ella van der Weij, Mariska Dijke, Andrea Kaim, Jesse Rutters, Koen de Vlam, Tim Hoefeijzers, Emmy Bakker, Joris Toonders (directeur Yonego), Ineke Strijp (directeur GGZ-WNB), Cezanne Ruules, Rick Claassens, Janneke Elseman, Marc van Campenhout, Bilal Bouyelma, Angela van Ham-Deelen en studenten van podium- en evenemententechniek en bloem, groen en styling.

Studio Curiodag

Hoe haak je online aan?

CU online wordt gestreamd via Teams. Je kunt dus vanaf thuis kijken of vanaf je werklocatie. Denk je dan wel aan de coronarichtlijnen? Lees hieronder hoe je kunt deelnemen. Je hoeft je niet aan te melden voor deze Curiodag. Je kunt gewoon aansluiten. 

  1. Zorg dat je bent ingelogd in Teams, met je Curio-account.
  2. Klik hieronder op de knop 'Deelnemen aan CU online'
  3. Kies voor de optie om je Microsoft Teams-app te openen.
  4. Je komt nu in een live evenement, waarin je zelf niet zichtbaar of hoorbaar bent voor andere deelnemers.

Programma

Leerlingen, studenten, gasten van buiten Curio én collega's gaan samen het gesprek aan. Hoe is het met jou? Hoe staat het met Curio? Hoe gaat ons onderwijs? Vanuit onze eigen studio Eventum in Bergen op Zoom, zenden we live 'CU online' uit. Aan de voorbereidingen van het programma werkten mee: Eelko van Leest, Laura van Laaren, Marieke Stout, Koert-Jan Nooijens, Mascha de Jong en Lotte van Kempen en Koen Janssen. CU online, voor en door Curio!

Tips?

Heb je onderwerpen of vragen die interessant kunnen zijn voor alle kijkers? Mail naar: nieuwsgierig@curio.nl